Beveiligingstechniek
Achtergrond afbeelding

Zorgverzekeraars Nederland

‘Houdbare zorg die de persoon centraal stelt.’

Zorgverzekeraars Nederland behartigt de belangen van alle zorgverzekeraars. De vereniging heeft als doel om de zorgverzekeraars te ondersteunen bij hun missie: het realiseren van goede, betaalbare en toegankelijke zorg voor alle verzekerden, gericht op het bevorderen van gezondheid en kwaliteit van leven.

Opdracht

Het plaatsen van een toegangscontrolesysteem dat voorziet in gemak en veiligheid. De toegangscontrole moet voorkomen dat niet geautoriseerde mensen toegang hebben tot bepaalde ruimten. Anderzijds moet het gebouw een open sfeer uitstralen. 

Vanwege het Covid-19 virus is er tevens behoefte aan om bepaalde deuren te voorzien van deurautomatiek om aanraking van deurklinken zoveel mogelijk te voorkomen.

Oplossing
Geautoriseerde personen krijgen een personaliseerde toegangsbadge. De toegang tot de kantoorvleugels is voorzien van 2 sensorsluizen met geïntegreerde kaartlezers. Waarvan 1 sensorsluis toegankelijk is voor mindervaliden. Deze sluizen laten alleen geautoriseerde personen door, maar passen harmonieus in de ontvangstruimte en accentueren het open karakter van het pand.

Afhankelijk van gebruik en toepassing zijn deuren voorzien van een draadloze lezer of een elektronische deurbeslag. Door gebruikmaking van elektronisch deurbeslag is er gecontroleerde toegang mogelijk voor de BHV. In noodgevallen kan een handmelder worden ingedrukt, waarbij er lokale signalering plaatsvindt en vluchten mogelijk is voor iedereen.

Met een webbased softwarepakket worden gebruikers en toegangsrechten toegekend. Hierdoor is het voor elke huurder mogelijk om zijn eigen gebruikers te beheren. 

Vanwege het Covid-19 virus zijn bepaalde deuren voorzien van automatische draaideuraandrijvingen. Hierdoor worden deze deuren via een bewegingssensor of een hygiënische contactloze schakelaar (cleanswitch) open gestuurd en hoeven de deurklinken niet aangeraakt te worden

Wat is onze dienstverlening?
Met periodiek onderhoud en onze 24/7 storingsopvolging houden wij het toegangscontrolesysteem, de kaartlezers, de deuropeners en de sensorsluizen in goede en betrouwbare staat. Onvolkomenheden worden direct gemeld en hersteld.

Met onze Remote Service dienstverlening is Voskamp in staat om op afstand storingen te kunnen analyseren en waar nodig ondersteuning te kunnen bieden.

Indien de fabrikant een software-update uitbrengt voor het toegangscontrole softwarepakket, dan verzorgt Voskamp deze update wordt geïnstalleerd.

Met de oplossing van Voskamp Beveiligingstechniek hebben we een zeer compleet toegangscontrole-oplossing in huis die voldoet aan al onze wensen en het ons gestelde budget.

René Veldhuis - Hoofd Facilitaire Zaken Zorgverzekeraars Nederland Zeist