Beveiligingstechniek
Achtergrond afbeelding

Kantoren

Een veilige werkplek, maar wel flexibel

Een veilige werkplek is een basisbehoefte van elke medewerker. Veel kantoren zijn daarom voorzien van brandbeveiliging (voor een snelle signalering bij brandgevaar), van toegangscontrole (om ongeautoriseerde toegang te voorkomen) en van inbraakbeveiliging (om goederen en gegevens te beschermen). 

De laatste jaren hebben steeds meer kantooromgevingen te maken met een wisselende bezetting, flexibele werktijden en gedeeltelijk thuiswerken. De bezettingsgraad is daarom voor de vastgoedbeheerder een steeds belangrijker stuurmiddel. Dat vraagt om maatwerkoplossingen die permanente veiligheid bieden, maar ook kunnen meebewegen met de flexibele omstandigheden. Voskamp Beveiligingstechniek heeft oplossingen voor de beveiliging van kantoren die aansluiten op de behoeften van deze tijd.

Brandveilige werkplek

Met een gecertificeerd systeem voor brandbeveiliging en ontruiming ben je gegarandeerd van betrouwbare en snelle branddetectie. Je voldoet hiermee aan de wet- en regelgeving voor gebouwen. Onze systemen zijn flexibel en modulair. Bij wijzigingen in de kantoorindeling kan het systeem eenvoudig aangepast worden. Daarmee is ook de nieuwe werkplek weer veilig is.   

Met ónze dienst Beheerder Brandmeldinstallaties kunnen wij het wettelijk maandelijks beheer van je overnemen. Zo kunnen jouw medewerkers zich volledig richten op hun eigen werk en waarborgen wij de veiligheid.

Afbeelding
Afbeelding

Beheersbare toegangsverlening

Je wilt voorkomen dat mensen ongeautoriseerd toegang hebben tot je pand of kantoorruimte. Met een systeem voor toegangscontrole of met een elektronisch sluitsysteem hou je toegangsverlening beheersbaar en veilig. Medewerkers krijgen hiermee door middel van een persoonlijke pas alleen toegang tot ruimten waar ze voor bevoegd zijn. 

Bezoekers kunnen zich melden via een video-intercomsysteem bij de entree. Vanuit een intercom binnenpost kan de medewerker de bezoeker toegang verlenen.

Beveiliging beheren met één platform

Met onze [Security Management Systemen]/beveiligingstechniek(/oplossingen/security-management-systemen) kun je inbraakbeveiliging, toegangscontrole en camerabeveiliging eenvoudig onderbrengen binnen één systeem. Dat scheelt kosten en het vergroot de effectiviteit en beheersbaarheid van je kantoorbeveiliging.

Met onze dienstverlening Remote Service kunnen wij je op afstand ondersteunen bij vragen of storingen. Bovendien kunnen wij je hiermee het gebruikersbeheer en technisch beheer volledig uit handen nemen. Dit bespaart je tijd en kosten.

Afbeelding