Beveiligingstechniek
Achtergrond afbeelding

Industrie

Veiligheid en continuïteit

Het beveiligen van mensen en processen is belangrijk voor de industriële sector. Incidenten kunnen de continuïteit van het productieproces ernstig in gevaar brengen. Gevaren kunnen gevolgen hebben voor de productieplant, maar ook voor de directe omgeving. Door zijn complexiteit vraagt de industrie om maatwerk. Onze adviseurs helpen je bij risicoanalyse en de juiste mix aan beveiligingsmaatregelen.

Daarom besteden wij veel aandacht aan brandpreventieve maatregelen. Brandbeveiliging- en ontruiming kunnen  vroegtijdig een brand signaleren en schade beperken. Met camerabeveiligin kunnen incidenten worden geregistreerd en logistieke processen gevolgd worden. Met een toegangscontrole systeem wordt voorkomen dat ongeautoriseerde personen toegang krijgen tot het bedrijfsterrein, het productieproces of tot ruimten met gevoelige bedrijfsinformatie.

Betrouwbare brandbeveiliging in de industrie

Een grote brand in een industrieel object kan grote gevolgen hebben. Met een kwalitatief hoogwaardig systeem voor brandbeveiliging en ontruiming kan een brand snel gedetecteerd worden en hulpdiensten worden gealarmeerd. Een brandmeldinstallatie in de industriesector moet betrouwbaar zijn en geen nodeloze meldingen genereren, ook onder moeilijke omstandigheden, zoals hitte, stof of vocht. 

Met ons breed pakket aan branddetectieapparatuur hebben wij voor elke situatie een betrouwbare beveiligingsoplossing.

Afbeelding
Afbeelding

Cameratoezicht op productie en logistieke processen

Camerabeveiliging kan worden ingezet voor toegangsautorisatie, maar ook voor het volgen van logistieke bewegingen en het bewaken van het productieproces.

Dit vraagt om de juiste keuze en positionering van camera’s, krachtige centrale apparatuur en gebruikersvriendelijke software voor receptie en bewakingsdiensten. Onze adviseurs hebben de kennis en ervaring om een uitgekiend beveiligingsplan voor je samen te stellen.

Toegangsbeheer

Met een doordacht toegangsbeleid en een toegangscontrole systeem voorkom je dat personen zich eenvoudig toegang kunnen verschaffen tot het terrein, het productieproces of ruimten met gevoelige gegevens. 

Alle bewegingen worden geregistreerd, waardoor bij calamiteiten direct zichtbaar is wie er zich in welke zone bevind.

Afbeelding