Beveiligingstechniek
Achtergrond afbeelding

Inbraakbeveiliging

Inbraakpreventie op Maat

Een inbraak of diefstal kan veel directe en indirecte schade tot gevolg hebben. Daarom is het van groot belang om een goede risicoanalyse te maken van de situatie. Voskamp Beveiligingstechniek is een BORG gecertificeerd Technisch Beveiligingsbedrijf en weet dit als geen ander.  Een effectief preventieplan voor inbraakbeveiliging van een bedrijf bestaat uit een slimme combinatie van beveiligingsmaatregelen:

  • Organisatorische maatregelen met veiligheidsgedragsregels voor medewerkers
  • Een bouwkundige schil met veiligheidssloten in de periferie om binnenkomst te bemoeilijken
  • Snelle detectiemiddelen, zoals bewegingsmelders, achter deze schil die indringers vroegtijdig signaleert
  • Extra (bouwkundige) maatregelen voor attractieve goederen
  • Betrouwbare alarmering naar een particuliere alarmcentrale en opvolging door een bewakingsdienst.

Voskamp Beveiligingstechniek verzorgt dit gehele traject; van beveiligingsplan tot installatie en serviceverlening. Indien de verzekeraar dit eist, kan een BORG-E kwaliteitscertificaat bij oplevering worden verstrekt. Wij maken gebruik van inbraakdetectieapparatuur van onder andere ATS, Satel en Galaxy.

Bouwkundige inbraakbeveiliging als eerste barrière

Binnen een preventieplan van Voskamp Beveiligingstechniek is veel aandacht voor bouwkundige beveiligingsmaatregelen. Je kunt hierbij denken aan aan veiligheidssloten op ramen en deuren, een barrièrestang voor een openslaand raam, rolluiken of een bouwkundig compartiment. 

Een doordachte combinatie van maatregelen als veiligheidssloten op toegangsdeuren, aangevuld met bouwkundige compartimenten en meeneembeperkende maatregelen voor attractieve goederen werkt zowel preventief als tijdvertragend voor de inbreker. Met een combinatie van bouwkundige en elektronische maatregelen ontstaat een bijzonder effectief beveiligingsconcept.

Afbeelding
Afbeelding

Gecertificeerd inbraakalarm

Onze inbraakdetectieapparatuur is voorzien van een productcertificaat en voldoen aan de hoogste eisen van betrouwbaarheid. Door slimme positionering van buitendetectie, deurcontacten, bewegingsdetectie en trildetectie worden ongewenste indringers snel gedetecteerd en wordt de alarmopvolging in gang gezet. 

Wij staan 24/7 voor je klaar om de continuïteit van je inbraakalarm te garanderen. Met onze dienstverlening Remote Service kunnen wij je op afstand ondersteunen bij storingen of vragen betreffende de inbraakbeveiliging. Deze service biedt nog meer zekerheid voor een veilige omgeving.

Totaalbeveiliging: Efficiënte Toegangsverlening en Alarmbeheer

Op onze beveiligingsapparatuur kun je ook toegangsverleningslezers, rookmelders, overvalknoppen of camera’s koppelen. Zo kan het het systeem ook gebruikt worden voor toegangsverlening, brandmelding en andere beveiligingstaken worden ingezet. Hiermee kun je verschillende beveiligingsdisciplines op één systeem beheren. 

Met deze beveiligingsoplossing kun je tijd en geld besparen. Bovendien kun je bijvoorbeeld met één toegangspas het alarm in- en uitschakelen en toegang krijgen tot het pand. Ook een combinatie van toegangspas en toegangscode behoort tot de mogelijkheid.

Afbeelding