Groothandel voor industrie
Achtergrond afbeelding

Leverancier in Industrietechniek

Voskamp Industrietechniek is dé gespecialiseerde vakhandel voor ieder technisch product of dienst. Industriële- en onderhoudsklanten uit alle sectoren bouwen en vertrouwen op onze uitgekiende service. Met zeker 60.000 artikelen positioneert Voskamp Industrietechniek zich als een totaalleverancier.

Afbeelding

Een uitgebreid assortiment voor de industrie.

Voskamp Industrietechniek is jouw gespecialiseerde partner in een breed scala aan productgroepen. Of je nu op zoek bent naar adembescherming, bedrijfswageninrichting, compressoren, beschermkleding, bevestigingsmiddelen, boren en tappen, handgereedschappen, las- en slijpmiddelen, meetgereedschappen, schoonmaakartikelen, veiligheidshandschoenen, veiligheidsschoenen, werkplaatsinrichting, elektrische gereedschappen, gehoor- en gelaatbescherming, oogbescherming, schuurmiddelen, EHBO-koffers, en nog veel meer – bij ons ben je aan het juiste adres.

Ontdek de gemakkelijke toegang tot kwaliteitsproducten die voldoen aan jouw industriële behoeften. Wij streven er naar om betrouwbare oplossingen te bieden voor al je industriële uitdagingen.

Ga naar de webshop

Waarmee kunnen wij je verder helpen?

Duurzaam ondernemen.

Het continu initiëren en stimuleren van activiteiten ter ondersteuning van Duurzaam ondernemen in onze Fabrikant – Distributie – Gebruiker keten is een kernthema in ons beleid. Op basis hiervan kiezen wij onze  toeleveranciers en producten. Intern ligt de focus op kennisontwikkeling en uitnodigende werkomstandigheden, reductie van afval en energieverbruik en efficiënte werkprocessen. Klanten adviseren en stimuleren wij o.a. tot het gebruik van duurzame producten in hun productie- en onderhoud proces.

Afbeelding
Afbeelding

Kwaliteitszorg en distributie op maat.

In een technische handelsorganisatie is het essentieel dat er een duidelijke strategie voor de onderneming is uitgezet. Wij hebben onze bedrijfsdoelstellingen met betrekking tot servicegraad, kernassortiment en voorraadniveau volledig in ons NEN-EN-ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitssysteem geïntegreerd. Naast het waarborgen van onze interne processen, wordt het klantgericht functioneren van de organisatie constant objectief gemeten en geëvalueerd. Zo wordt het totale orderproces volledig gestuurd, van orderintake tot aan het nazorgtraject.

Distributie op maat

Jouw orders worden dagelijks verwerkt. Wij leveren vanuit onze distributiecentrum in Hengelo of vanuit lokale voorraadhoudende vestigingen. Buiten reguliere werktijden zijn wij op afroep bereikbaar en in staat om je in noodsituaties uit de brand te helpen.