Beveiligingstechniek
Achtergrond afbeelding

Toegangsbeheer SlimSluiten

SlimSluiten: flexibel, veilig en simpel

Toegangsbeheer SlimSluiten van Voskamp Beveiligingstechniek is dé oplossing voor elektronisch toegangsbeheer van je bedrijf. Het beheren van toegang voor medewerkers en bezoekers voor een gebouw is vaak een tijdrovende kwestie door personeelswisselingen, sleutels die kwijt raken of niet worden ingeleverd bij vertrek. Goed toegangsbeheer is direct van belang voor de veiligheid van je bedrijfslocatie. Om hierin een hoge mate van efficiency te behalen, veiligheid te garanderen en het facilitair management te ontzorgen is een Slim Sluiten de uitkomst. 

 

SlimSluiten bestaat uit programmeerbare elektronisch sluitelementen. Iedere gebruiker krijgt één tag, pas of gebruikt zijn mobiele telefoon met persoonsgebonden toegangsrechten. Hierdoor ontstaat een grote mate van flexibiliteit, waarbij per locatie, per ruimte en zelfs per tijdstip de toegangsautorisatie geregeld kan worden.

 

Voskamp Beveiligingstechniek heeft een breed scala aan hardware voor intelligente toegang tot elke deur. De technologie van het toegangbeheerplatform is ontworpen voor elk type toegangspunt en uitgerust met de nieuwste technologie die beschermd is tegen geavanceerde aanvallen. Het systeem is voorzien van vooruitstrevende beveiliging met dataversleuteling. Toegangsautorisatie voor gebruikers wordt dagelijks bijgewerkt door onze data-on-card technologie.

Voordelen Toegangsbeheer SlimSluiten

Enkele voordelen van SlimSluiten ten opzichte van mechanische sloten zijn:

  • Bij verlies van een elektronische sleutel kan deze direct ongeldig worden gemaakt; bij mechanische sleutels moeten in zo’n geval vaak de sloten worden vervangen.
  • Toegangsautorisatie voor gebruikers kan snel en overzichtelijk worden gedaan met een softwarebeheerpakket. Deze autorisatie van personen kan op afstand door de beheerder geregeld worden.
  • Toegang kan worden verleend in bepaalde tijdzones en op bepaalde dagen. Ook tijdelijke toegangsverlening is mogelijk. Hierdoor wordt een optimale veiligheid gecreëerd.
  • In geval van calamiteiten kan eenvoudig een overzicht van aanwezige personen worden gemaakt, waardoor een BHV effectief kan handelen.
  • Met onze SaaS oplossingen hoef je niet meer te investeren in hardware, software en systeembeheer.
  • Via onze Remote Servicedesk verzorgen wij het volledig gebruikersbeheer voor je.
Afbeelding
Afbeelding

SaaS en gebruikersbeheer

Je maakt gebruik van onze Slim Sluiten SaaS-oplossing (Software as a Service). Hiermee hoeft u niet te investeren in de aanschaf van lokale hardware en beheersoftware. Via een beveiligde VPN-verbinding zijn je toegangsbeheercomponenten verbonden met het datacenter van Voskamp. Wij verzorgen tevens het beheer voor je, zoals het maken van back-ups, het onderhoud en installatie van nieuwe updates. 

Je betaalt slechts een maandbedrag voor deze dienstverlening en bent verder van alle zorgen af.  Vanuit de Remote Servicedesk van Voskamp Beveiligingstechniek kunnen we u nog verder ontzorgen door ook het volledig gebruikersbeheer van u over te nemen. 

Wij kunnen je nog verder ontzorgen door ook het dagelijks beheer voor je te verzorgen. Je stuurt ons slechts een opdracht voor pasmutaties en wij verwerken dit voor je in de SlimSluiten toegangsbeheersoftware. Door deze vorm van ontzorgen bespaart je tijd, waardoor je je kunt richten op je eigen business. Wij registreren en verwerken de mutaties die nodig zijn om je pand optimaal te beveiligen en geautoriseerde personen de juiste toegang te verlenen.

Parkwatch

ParkWatch is door Voskamp Beveiligingstechniek ontwikkeld om de parkeerproblematiek bij private parkeerterreinen eenvoudig en doeltreffend aan te pakken. 

Ons online parkeerplatform ParkWatch helpt je om eenvoudig en flexibel parkeerplaatsen toe te wijzen op je eigen parkeerterrein. Medewerkers en bezoekers kunnen op de overzichtelijke reserveringswebsite een parkeerplaats reserveren en zelfs verrekening aan derden is mogelijk. Buiten kantoortijden kan de parkeerplaats beschikbaar gesteld worden voor andere gebruikers, zodat je de ruimte optimaal benut.

ParkWatch is ook toepasbaar voor meerdere parkeervoorzieningen op bijvoorbeeld bedrijventerreinen of publieke terreinen. Toegang tot de parkeerfaciliteit kan verschaft worden met een pas, een code, een Smartphone of middels het kenteken van de auto. Met ParkWatch maak je van een flexibele parkeeroplossing een verdienmodel!

Afbeelding