Beveiligingstechniek

Toegangsbeheer SlimSluiten

Met het SlimSluiten toegangsbeheersysteem van Voskamp Beveiligingstechniek krijgt elke gebruiker een persoonlijk toegangsprofiel toegewezen. Met zijn persoonsgebonden tag, pas of mobiele telefoon heeft de gebruiker alleen toegang tot de ruimten die behoren tot zijn toegangsprofiel. De beheerder ziet in één oogopslag wie rechten heeft tot welke toegang. Het aanpassen van rechten voor een gebruiker of groep van gebruikers een kwestie van een druk op de knop. Pasjes die niet worden ingeleverd bij uitdiensttreding of die zijn zoekgeraakt, kunnen per direct worden geblokkeerd. Hiermee bereikt u een hoge flexibiliteit en een optimale beveiligingsgraad.

Eenvoudige ombouw van mechanische sloten

De ombouw van mechanische sloten naar een elektronisch toegangsbeheersysteem is relatief eenvoudig. Cilinders of beslagen worden simpelweg uitgewisseld voor een draadloze elektronische cilinders of -beslagen. Deze draadloze componenten worden gevoed door ingebouwde batterijen, die, afhankelijk van het gebruik, periodiek vervangen worden. 
|

Modulair en schaalbaar

Door het slim combineren van bedrade-, draadloze-, online- en offline componenten kan Voskamp Beveiligingstechniek voor elke situatie en voor elk budget een optimale toegangsbeheeroplossing realiseren. Het systeem is modulair op te bouwen en schaalbaar. SlimSluiten groeit dus mee met uw organisatie en uw behoeften.

Veilig en betrouwbaar

Het systeem is voorzien van geavanceerde dataversleuteling, zodat gebruikers de sleutelvrije en mobiele technologie veilig en moeiteloos kunnen gebruiken. De ‘date-on-card technologie zorgt voor extra veiligheid door dagelijks de toegangsautorisatie van gebruikers bij te werken.

Voor elke toepassing

SlimSluiten kan worden toegepast bij vele sectoren, zoals zorginstellingen, onderwijsinstellingen, logistieke bedrijven, productieomgevingen, kantoren, verenigingen, horeca en het MKB.

 

Tegel Elektronische sluitsystemen.jpg