Beveiligingstechniek

Symmetry - Security Management

Het Symmetry-Security Management platform is een solide basis van toegangscontrole aangevuld met een volledige reeks oplossingen, variërend van video-observatie, identiteitsbeheer, bezoekersbeheer, data-analyse, audio en intercom.

Toegangscontrole

Toegangscontrole bepaalt wie waar en wanneer mag gaan, informeert je over wie zich in het gebouw bevindt en waar ze zich bevinden. Het kan ook waardevolle gegevens opleveren om een ​​organisatie te helpen te voldoen aan nalevingsvereisten. Indien geïntegreerd met video, identiteitsbeheer of bezoekersbeheer, levert het een uniform platform op dat eenvoudig te bedienen is, risico's beperkt en processen automatiseert. Dankzij de mogelijkheden voor onmiddellijke vergrendeling kun je het beveiligingsniveau wijzigen in geval van nood, waardoor de gebruiker de controle in handen krijgt.

Mobiele oplossingen

Mobiele toegangsoplossingen elimineren de kosten en de zorgen van het verstrekken van fysieke identificatiegegevens. Het stelt werknemers in staat om met hun eigen mobiele apparaat deuren te ontgrendelen. Soepele installatie vereenvoudigt het proces en creëert een naadloze gebruikerservaring. Voor de installatie is geen contact met het pasuitgifte-kantoor vereist, waardoor fysieke afstand wordt afgedwongen. Het bieden van aanraakvrije, wrijvingsloze oplossingen op de werkplek is eenvoudig, kosteneffectief en nuttig bij het voorkomen van de verspreiding van virussen.

 

Bedreiging van binnenuit

Bedreigingen van binnenuit variëren van de onvoorzichtige manager die gevoelige gegevens naar zijn persoonlijke e-mailadres stuurt tot de ontevreden werknemer die klantenlijsten en productontwikkelingsplannen voor een concurrent steelt. Met zo'n scala aan bedreigingen, van onbedoeld tot kwaadaardig, is het belangrijker dan ooit om te begrijpen wie er voor je aan het werk is. Het verzamelen van de juiste gegevens in een formaat dat afwijkend gedrag identificeert, kan gegevensdiefstal voorkomen, werknemers beschermen en intellectueel eigendom behouden.

 

Symmetry Toegangscontrole.png