Beveiligingstechniek

Genetec - Workflow oplossingen

Aanvullend op de vergaande workflow mogelijkheden die Genetec biedt is het  mogelijk een aanvulling te realiseren met Genetec Mission Control. Genetec Mission Control wordt voornamelijk ingezet voor communicatie en registratie waarbij  hogere eisen gesteld worden.

Genetec Mission Control

Genetec Mission Control™ is een oplossing voor besluitvorming op basis van samenwerking. Hiermee beschikken organisaties over een completer totaalbeeld van situaties die zich voordoen en over verbeterde visualisatie functies. Bovendien biedt deze oplossing uitgebreide mogelijkheden voor incidentbeheer, zodat zowel routinetaken als onverwachte dreigingen adequaat kunnen worden afgehandeld.

 

Plan manager

Om nog meer zicht en controle te krijgen over uw terrein en de beveiliging daarvan biedt Genetec talrijke mogelijkheden binnen de module Plan Manager. Plan Manager is een module van Genetec die interactieve kaartfunctionaliteit biedt  zodat u de door u beveiligde omgeving beter kunt visualiseren. Plan Manager verbetert uw beveiligingsbeheer en verhoogt uw bewustzijn van de situatie. De module stelt u in staat op dynamische wijze door uw faciliteiten te navigeren en beheert op u intuïtieve wijze uw camera's, deuren, inbraakalarm en andere beveiligingssystemen.

Plan Manager biedt niet alleen maar een gewone kaartfunctie, maar ook talloze opties voor het   beheren van systeemberichten, waaronder geavanceerde navigatiehulpmiddelen en het opnemen van vooraf gedefinieerde zones die extra moeten worden beveiligd. Dit alles zorgt  ervoor datoperators direct worden gewaarschuwd bij bedreigingen of incidenten.

Genetec workflow.jpg