Beveiligingstechniek

Genetec - Video oplossingen

IP Video beheer

De module Omnicast is IP-videobeheersoftware die continu de standaard voor cameraobservatiesystemen weet te herdefiniëren. Het IP-videobeheersysteem stelt organisaties van elke grootte in staat om een bewakingssysteem te installeren dat precies past bij hun beveiligingsbehoeften. Het systeem is uitstekend schaalbaar, waardoor het eenvoudig is aan te passen aan veranderende eisen van de beveiligingsafdeling. Daarnaast biedt Omnicast geavanceerde ondersteuning voor een breed scala aan toonaangevende camera’s, encoders en apparatuur voor cameraobservatie. Dankzij meervoudige mechanismen voor failover, redundantie en onderhoud zijn cruciale beveiligings- en bewakingsactiviteiten in vertrouwde handen.

 

Cloud archivering

De streaming instellingen kunnen worden aangepast voor livebeelden of opgenomen beelden. Bovendien kunt u belangrijk bewijs beschermen door beeldopnames over te brengen naar Cloud Archives, waar u ze lange tijd kunt bewaren. Nu er meer gebruik wordt gemaakt van megapixel camera’s met een hoge resolutie, wordt het inzetten van intelligente videobeheersoftware om het bandbreedteverbruik te optimaliseren steeds belangrijker. 
Omnicast biedt toonaangevende functionaliteit waarmee o.a. de kosten die samenhangen met het verbruik van bandbreedte omlaag kunnen, zodat u eenvoudig het aantal HD, 4K, 8K-camera’s kunt uitbreiden.

 

Streaming

Optimaliseer uw bandbreedte gebruik en verlaag uw kosten met flexibele streamingopties die speciaal zijn ontwikkeld voor HD-video. De intelligente streaming technologie berekent de efficiëntste routes tussen camera's en werkstations, terwijl de kwaliteit van streams zo nodig automatisch wordt aangepast dankzij dynamische streamselectie. Omnicast biedt flexibiliteit (eenvoudig aanpassen en uitbreiden) en het is altijd mogelijk om nieuwe capaciteiten te implementeren.

 

Omnicast.png