Beveiligingstechniek

Genetec - Toegangsbeheer oplossingen

De module Synergis is het IP-toegangscontrolesysteem waarmee u de implementatietijd en -kosten kunt verminderen dankzij de ongeëvenaarde onafhankelijkheid van hardware. Met het systeem bent u  er altijd van verzekerd dat u in realtime toegangsgebeurtenissen en activiteiten van kaarthouders  kunt monitoren.

Realtime monitoring

Het IP-toegangscontrolesysteem brengt de beveiliging van organisaties op een hoger niveau. Tevens zorgt het voor een betere voorbereiding als er op incidenten moet worden gereageerd. Door de onafhankelijkheid van hardware zijn bovendien de implementatietijd en implementatiekosten beduidend lager. Toegangsgebeurtenissen en activiteiten van kaarthouders zijn met het systeem altijd realtime te monitoren en gebruikers kunnen bovendien blijven profiteren van eerdere investeringen in netwerk- en beveiligingsapparatuur. 

 

Efficiënte workflows

Synergis biedt efficiënte workflows en meer automatisering dankzij de geïntegreerde interface. Hiermee kost het beheren van software weinig tijd en kunt u meer tijd besteden aan het monitoren  van cruciale taken. Het flexibele systeem past zich eenvoudig aan de beveiligingsomgeving aan. Ongeachtde grootte van de organisatie of het aantal locaties.

Schaalbaar

Het systeem is zo ontworpen dat het makkelijk opschakelt als de beveiligingsactiviteiten moeten worden uitgebreid en biedt alle vrijheid om te kiezen uit toonaangevende toegangscontrole hardware (ongeacht van welke aanbieder).  Installatie en onderhoud is reuze eenvoudig. Of u nu een nieuw beveiligingssysteem installeert of  een bestaand systeem vervangt. Synergis stroomlijnt altijd het gehele proces. Ook randapparatuur zoals deurcontrollers kunnen gemakkelijk worden gedetecteerd en aangemeld binnen uw netwerk. De waardevolle tijd die met de implementatie wordt bespaard, kunnen gebruikers voortaan volledig aan de beveiliging van een locatie besteden.

 

Genetec Toegangsbeheer.png