Beveiligingstechniek

Genetec - Inbraakalarm integratie

Het integreren van inbraakalarmsystemen is een waardevolle aanvulling op uw beveiligingsactiviteiten. De activiteiten die samenhangen met inbraakpreventie worden nu één geheel met uw videobewakingssysteem en uw toegangsbeheersysteem. Het eindresultaat is een geïntegreerd platform voor video, toegangscontrole en inbraakmonitoring dat u  helpt uw personeel en bedrijfsmiddelen te beschermen. Beveiligingspersoneel krijgt van het inbraakalarmsysteem waardevolle informatie waardoor ze hun beslissingen kunnen baseren op een completer overzicht van uw beveiligingsomgeving. Nog belangrijker is dat de gebeurtenissen die samenhangen met de inbraak en de alarmen worden gekoppeld aan camerabeelden zodat een vals alarm sneller wordt herkend en u er zeker van kunt zijn dat uw beveiligingsteam efficiënter kan werken. Inbraakpanelen maken via een IP-netwerk verbinding met Genetec. Hiermee wordt de implementatie gefaciliteerd en wordt realtime communicatie gegarandeerd.

Voordelen van inbraakalarm integratie met Genetec

 • Geïntegreerde benadering van beveiliging: 
  Maak gebruik van Genetec voor het monitoren van inbraakpanelen binnen dezelfde clienttoepassing als die wordt gebruikt voor  Genetec toegangscontrole- en cameraobservatie oplossingen. Profiteer van de voordelen die integratie en het beter delen van informatie tussenal uw beveiligingsoplossingen biedt.

 • Videoverificatie: 
  Bekijk de beelden die zijn gekoppeld aan gebieden, gebeurtenissen en alarmen die  samenhangen met de inbraak, zodat u een compleet beeld krijgt van wat zich afspeelt in uw locatie.

 • Gefedereerde weergave van inbraakpanelen: 
  Monitor vanaf een centrale plek de onafhankelijke inbraakpanelen die verbonden zijn alsof ze deel  uitmaken van één groot virtueelsysteem.

 • Realtime monitoren van de status: 
  Bekijk snel de statusinformatie van het paneel  (ingeschakeld, uitgeschakeld of afgaand alarm).

 • Geavanceerde inschakelopties: 
  Schakel inbraakpanelen vanuit de Genetec-client  handmatig in of uit. Of automatiseer het in- en uitschakelen op basis van tijd of systeemgebeurtenissen.

 • Geavanceerde rapportage: 
  Genereer inbraakrapporten met historische gebeurtenissen en    alarmen gekoppeld aan video voor één enkel paneelof voor al uw panelen tegelijk.

 • Inbraakpreventie onderweg: 
  Via de mobiele toepassing van Genetec worden inbraakalarmen  automatisch naar uw smartphone gestuurd. Uw beveiligingsteam ziet onmiddellijk nieuwe alarmmeldingen en de bijbehorende video.