Beveiligingstechniek
Achtergrond afbeelding

De kracht van het samenwerken

Welkom bij de Voskamp Groep

 

De Voskamp Groep is van een klein familiebedrijf handelend in ijzerwaren, uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf actief in de bouw, industrie, beveiliging een verduurzaming. Met ruim 70 jaar ervaring en meer dan 500 medewerkers zetten wij ons elke dag in voor een optimale samenwerking met onze klanten om projecten tot een succes te maken.

Kracht van het samenwerken

De Voskamp Groep is een onderneming met diverse activiteiten in de sectoren bouw, industrie, beveiliging en verduurzaming. Al onze medewerkers zijn specialisten in hun vakgebied en werken niet regio gebonden. Zo heeft u altijd met de juiste persoon te maken, iemand dei meedenkt en passende oplossingen biedt. Ook wanneer het gaat om ander disciplines binnen de Voskamp Groep. Aangezien al onze divisies samenwerken, leveren wij onze klanten een totaaloplossing op maat.

Deze werkwijze is terug te vinden in alle facetten van onze bedrijfsvoering en in onze Voskamp Waarden:

- Tevreden klanten vormen onze basis. Zonder tevreden klanten hebben de overige waarden geen nut.
- We investeren in continuïteit. We spreiden onze activiteiten in meerdere sectoren en regio’s. We knokken voor een groter aandeel op bestaande markten en breiden uit in markten waar we kansen zien.
- We voelen ons verantwoordelijk voor de resultaten van ons bedrijf en van onszelf en vinden naleving van afspraken belangrijk.
- We ondernemen met oog voor onze omgeving en aandacht voor welzijn van de maatschappij waarin we werken en leven.
- We blijven in beweging en zijn het eens met Darwin: ‘het zijn niet de sterkste soorten die overleven, en ook niet de meest intelligente. Het is de soort dat het beste reageert op veranderingen’.

Afbeelding
Afbeelding

Samen sterk in maatwerk!

De Voskamp Groep bestaat uit diverse divisies met elk hun eigen disciplines:

- Bouw en Industrie: groothandels en projecten voor de bouw en industrie.
- Industrietechniek: groothandels en service & onderhoud voor de industrie.  
- Aluminium: projectverkoop en montage van aluminium producten.
- Beveiligingstechniek: projectverkoop, montage en service & onderhoud van beveiligingsobjecten.
- Industriedeuren: projectverkoop, montage en service & onderhoud van overheaddeuren.
- Toegangstechniek: projectverkoop, montage en service & onderhoud  van deurautomatiek.
- Duurzaam: projectverkoop, montage en service & onderhoud van systemen die leiden tot besparing van elektra, gas en water.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Een van de voornaamste doelen van de Voskamp Groep is het bijdragen aan de vermindering van een maatschappelijk probleem, door socialer te ondernemen. Door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een mogelijkheid te bieden tot werk(ervaring), draagt de Voskamp Groep bij aan een aantoonbaar betere maatschappij. Hier hecht de Voskamp Groep veel waarde aan.

Kijk hier voor meer  informatie over onze Co2 prestatieladder, Co2 Footprint en PSO.