Beveiligingstechniek
Achtergrond afbeelding

Veilig werken in een 1,5 meter samenleving vraagt om specifieke oplossingen

===============================================================================

Of het nu gaat om een winkel, bioscoop of een andere openbare locatie, het handhaven van een veilige sociale afstand is de prioriteit. Denk hierbij aan het bewaken van het maximaal toegestane aantal mensen in de winkel of het contactloos verkrijgen van toegang tot ruimte of parkeerplek. Wij bieden de juiste oplossing.

People Counting 
Stel het maximum aantal personen in een ruimte veilig! Een complete set met slimme camera telt het aantal mensen in een ruimte en laat op een beeldscherm zien wanneer het maximum aantal toegestane bezoekers is bereikt. 

Contactloze toegang voor personen
Voorkom dat personen deuren of deurkrukken moeten vastpakken om toegang te verkrijgen tot een ruimte! Met een lange afstandslezer of sensor opent de deur automatisch voor u. 

Koortsscreening als toegangsautorisatie
Voorkom dat bezoekers of medewerkers met verhoogde temperatuur uw pand betreden! Door middel van technologie met koortsscreening op afstand kan toegang worden verschaft of geweigerd.

Contactloze toegang voor voertuigen 
Zonder knoppen, intercoms of lezers te hoeven aanraken toch geautoriseerd toegang verkrijgen tot een parkeerterrein! Met kentekenherkenningscamera’s en de ParkWatch oplossing van Voskamp kunt u dit realiseren.