Leverancier voor Bouw en Industrie 

 

Wij zijn een toonaangevende, landelijk opererende groothandel voor de bouw- en industriesector. Vanuit onze 12 vestigingen leveren wij uit voorraad een zeer breed assortiment van ruim 60.000 artikelen. Je kunt bij ons terecht voor kramerijen, bevestigingsmiddelen, bouwgereedschappen en keetvoorzieningen! 

Leverancier voor bouw en industrie.jpg

Onze producten

Voskamp Bouw en Industrie is gespecialiseerd in verschillende productgroepen, waaronder ankerwerk, bevestigingsmiddelen, bouwbenodigdheden, bouwgereedschappen, bouwmachines, ijzerwaren, keetartikelen, kitten en lijmen, schoonmaakartikelen, handelsprofielen, werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen etc. 
Bestel deze producten makkelijk en snel in onze webshop. 

Grote afbeelding

Ook dol op acties en speciale prijzen?

Op zoek naar handige producten om jouw project nog beter en veiliger af te ronden? Bekijk dan onze acties en bestel direct in de webshop.

Grote afbeelding

Waarmee kunnen wij je verder helpen?

Naast een uitgebreid assortiment kun je bij ons ook terecht voor:

Divisie card afbeelding

Een voorraadcontainer op de bouwplaats

Het onderbreken van werk vanwege wachten op een levering is niet meer nodig door onze unieke voorraadcontainer. De voorraadcontainer is een afsluitbare container die op jouw projectlocatie geplaatst wordt en gevuld is met een bepaald voorraadpakket. Zo heb je alles wat je nodig hebt altijd bij de hand.

Lees verder
Divisie card afbeelding

Een breed assortiment PBM en werkkleding

Wij zijn gespecialiseerd in PBM-projecten, -concepten en -trajecten en kleden diverse (landelijke) bedrijven, instanties en instellingen volgens hun kleurenschema’s of huisstijl. Ook verzorgen wij onder het motto ‘’ kleding op maat “ daarbij de jaarlijkse “passessies” voor hun medewerkers.

Lees verder
Divisie card afbeelding

Een slimme voorraadbeheer methode volgens Kanban

Onze groothandel is specifiek ingericht voor de timmerindustrie: we leveren een kant en klare oplossing voor jouw werkplaats. Zo kun je gebruik maken van een speciaal Kanban-systeem, waardoor je altijd volledig bevoorraad bent.

Lees verder
Divisie card afbeelding

Een outsourcingstraject voor Woningbouwverenigingen

Een uniek bevoorradingssysteem en outsourcingstraject voor de servicedienst van woningbouwverenigingen. Bestellen gaat snel en overzichtelijk zonder verassingen achteraf.

Lees verder
Divisie card afbeelding

Een managementbeheersysteem voor keuring en service

In ons ISO-gecertificeerd Service Center of desgewenst op locatie, worden alle elektrische gereedschappen en machines als ook PBM-artikelen en klimmaterialen volgens NEN 3140 gekeurd, gecertificeerd en geregistreerd in ons managementbeheersysteem Centix.

Lees verder
Divisie card afbeelding

Een uitgebreide showroom vol inspiratie voor hang- en sluitwerk

Op onze vestigingen hebben we uitgebreide showrooms met de diverse opties aan hang- en sluitwerk. Laat je adviseren door één van onze specialisten of kijk gewoon gezellig even rond naar al het moois wat wij te bieden hebben.

Lees verder
Divisie card afbeelding

Een projectbegeleiding voor hang- en sluitwerk

Onze projectafdeling beschikt over specialisten die alle facetten van het hang- en sluitwerk beheersen. Zo krijg je altijd een passende oplossing voor alle vragen.

Lees verder
Divisie card afbeelding

Een kalibratieservice voor alle merken lasers

In de servicewerkplaats, voorzien met de modernste technieken, worden jouw instrumenten zeer nauwkeurig en deskundig gerepareerd en gekalibreerd.

Lees verder
Divisie card afbeelding

Een advies over luchtdicht bouwen

Advies nodig bij het maken van een juiste luchtdichte aansluiting? In deze Luchtdicht Bouwen Adviestool vindt u onder andere bouwdetails, 3D Bouwdetails en bestekteksten.

Lees verder
Divisie card afbeelding

Een gezond advies om veilig en stofvrij te werken

Stofvrij werken gaat om het tegengaan van ongewenste schadelijke stoffen door kwartsstof. Stofvrij werken is belangrijk omdat je dan 10 tot 100 keer minder fijnstof in ademt. Wij kunnen jou adviseren over de juiste producten en methodes om veilig en stofvrij te werken.

Lees verder
Divisie card afbeelding

Een tool om klep-, val-, en draairamen van gehard glas bestellen

Wij leveren op maat gemaakte maken van klep-, val- en draairamen van gehard glas.

Lees verder
Divisie card afbeelding

Een gespecialiseerde afdeling voor ventilatiesystemen

Renson ventilatiesystemen en suskasten staan garant voor de beste prestaties, het hoogste comfort en besparing op exploitatie- en onderhoudskosten.

Lees verder
Divisie card afbeelding

Een snelle en effectieve levering met Voskamp Smart Logistics

Door logistieke processen goed te managen en ervoor te zorgen dat de juiste materialen op het juiste moment en op de juiste plaats worden geleverd, kunnen (faal)kosten en tijdverliezen tot een minimum worden beperkt.

Lees verder
Help ons mee om zo min mogelijk plastic te gebruiken

VosGreen duurzame disposables

Sinds kort heeft Voskamp een compleet nieuwe lijn duurzame disposables geïntroduceerd 
onder de naam VosGreen.  Hiermee dragen wij bij aan het reduceren van plastic op de bouw. De nieuwe lijn disposables bestaat uit:
Kartonnen bekers
Houten roerstaafjes
• Borden
• Soepkommen
• Bestek
• Servetten
 

Grote afbeelding

Contact

Vind een vestiging in de buurt.

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Bekijk alle vestigingen

Aanmelden Voskamp nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!