Concepten

 

Bij Voskamp proberen wij het leven van onze klanten elke dag een stukje makkelijker te maken. Daarom gaan we verder dan de standaard groothandelsrol. Onze services zijn vertaald naar concepten, waarbij wij er voor zorgen dat jij, als klant, zo effectief mogelijk kan werken. 

Header afbeelding

Waarmee kunnen wij je verder helpen?

Divisie card afbeelding

Een slimme voorraadbeheer methode volgens Kanban

Onze groothandel is specifiek ingericht voor de timmerindustrie: we leveren een kant en klare oplossing voor jouw werkplaats. Zo kun je gebruik maken van een speciaal Kanban-systeem, waardoor je altijd volledig bevoorraad bent.

Lees verder
Divisie card afbeelding

Een breed assortiment PBM en werkkleding

Wij zijn gespecialiseerd in PBM-projecten, -concepten en -trajecten en kleden diverse (landelijke) bedrijven, instanties en instellingen volgens hun kleurenschema’s of huisstijl. Ook verzorgen wij onder het motto ‘’ kleding op maat “ daarbij de jaarlijkse “passessies” voor hun medewerkers.

Lees verder
Divisie card afbeelding

Een voorraadcontainer op de bouwplaats

Het onderbreken van werk vanwege wachten op een levering is niet meer nodig door onze unieke voorraadcontainer. De voorraadcontainer is een afsluitbare container die op jouw projectlocatie geplaatst wordt en gevuld is met een bepaald voorraadpakket. Zo heb je alles wat je nodig hebt altijd bij de hand.

Lees verder
Divisie card afbeelding

Een outsourcingstraject voor Woningbouwverenigingen

Een uniek bevoorradingssysteem en outsourcingstraject voor de servicedienst van woningbouwverenigingen. Bestellen gaat snel en overzichtelijk zonder verassingen achteraf.

Lees verder
Divisie card afbeelding

Een managementbeheersysteem voor keuring en service

In ons ISO-gecertificeerd Service Center of desgewenst op locatie, worden alle elektrische gereedschappen en machines als ook PBM-artikelen en klimmaterialen volgens NEN 3140 gekeurd, gecertificeerd en geregistreerd in ons managementbeheersysteem Centix.

Lees verder

Contact

Vind een vestiging in de buurt.

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Bekijk alle vestigingen

Aanmelden Voskamp nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!