Wij zijn dealer van Renson

De Voskamp Groep beschikt over een gespecialiseerde afdeling voor de timmerindustrie met medewerkers die over ruim technische kennis beschikken om de timmerindustrie te ondersteunen. Ook als Renson dealer kunnen wij jou op het gebied van ventilatiesystemen van dienst zijn. Renson ventilatiesystemen en suskasten staan garant voor de beste prestaties, het hoogste comfort en besparing op exploitatie- en onderhoudskosten. 
 

Renson voldoet aan alle bouwbesluiten en normen, voorschriften, beoordelingsrichtlijnen en publiekrechtelijke eisen. 

Wij adviseren, assisteren en instaleren en bieden passende oplossingen op het gebied van ventilatietechniek: Prijzen en bestellen In deze prijslijst staan de bruto prijzen van 2022 van de thermisch geïsoleerde ventilatieroosters. Om een bestelling te plaatsen kun je het bestelformulier achter in deze brochure invullen. 

Wanneer je meer informatie of hulp nodig heeft, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met de afdeling Timmerindustrie: tifa@voskampgroep.nl of bellen met 0546 - 838 485

Contact

Vind een vestiging in de buurt.

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Bekijk alle vestigingen

Aanmelden Voskamp nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!