Kalibratieservice voor Lasers

  • Home
  • Kalibratieservice voor lasers

Kalibratie service: Snel en betrouwbaar!


Een laser is een instrument waarmee je snel en nauwkeurig kunt werken. Hiermee kun je veel tijd besparen. Het is een hoogwaardig en nauwkeurig instrument. Het is daarom van groot belang dat je op het instrument kunt vertrouwen. Daarom moet je dit meetinstrument zorgvuldig behandelen. Om er zeker van te zijn dat je met de juiste waarde meet en werkt, adviseren wij om het instrument elk jaar te laten controleren op de juiste werking.

In de servicewerkplaats, voorzien met de modernste technieken, worden de instrumenten zeer nauwkeurig en deskundig gerepareerd en gekalibreerd. Wij weten dat de gebruiker zijn instrument slecht kan missen en daarom zorgen wij ervoor dat jij het instrument snel weer terug hebt. Mocht het door omstandigheden wat langer duren, dan bieden wij jou een passende oplossing aan. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat alle merken lasers en instrumenten te repareren en kalibreren.

 

De voordelen

- Wij zorgen ervoor dat je binnen 5 werkdagen het instrument retour ontvangt of dat je (bij schade/reparatie) binnen 3 werkdagen een prijsopgave ontvangt.
- Gratis leeninstrument mocht de reparatie onverhoopt langer duren dan overlegd.
- Gratis afhaalservice voor de instrumenten.
- Reparatie en kalibratie van ALLE MERKEN lasers en meetinstrumenten.
- Voorraad van de meest voorkomende onderdelen en toebehoren van de belangrijkste merken lasers.

 

Contact

Vind een vestiging in de buurt.

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Bekijk alle vestigingen

Aanmelden Voskamp nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!