Voskamp Groep
Achtergrond afbeelding

De kracht van het samenwerken

Welkom bij de Voskamp Groep

De Voskamp Groep is van een klein familiebedrijf handelend in ijzerwaren, uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf actief in de bouw, industrie, beveiliging een verduurzaming. Met ruim 70 jaar ervaring en meer dan 500 medewerkers zetten wij ons elke dag in voor een optimale samenwerking met onze klanten om projecten tot een succes te maken.

De Vosbok-kernwaarden

Dit zit in ons DNA. Onze kernwaarden zijn de belangrijkste waarden binnen de Voskamp Groep. Op elke vestiging tref je ons VOSBOK-bord met onze kernwaarden:

Vakmanschap
Ondernemerschap
Samenwerking
Betrouwbaarheid
Onderling respect
Klantgedrevenheid

Wij kiezen voor mensgericht ondernemerschap, waarbij continuïteit, vitaliteit en plezier centraal staan.

Afbeelding
Afbeelding

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Een van de voornaamste doelen van de Voskamp Groep is het bijdragen aan de vermindering van een maatschappelijk probleem, door socialer te ondernemen. Door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een mogelijkheid te bieden tot werk(ervaring), draagt de Voskamp Groep bij aan een aantoonbaar betere maatschappij. Hier hecht de Voskamp Groep veel waarde aan.

Kijk hier voor meer  informatie over onze Co2 prestatieladder, Co2 Footprint en PSO

Kracht van het samenwerken

De Voskamp Groep is een onderneming met diverse activiteiten in de sectoren bouw, industrie, beveiliging en verduurzaming. Onze vakspecialisten werken niet regio gebonden. Zo heb je altijd met de juiste persoon te maken, iemand die meedenkt en passende oplossingen biedt. Ook wanneer het gaat om ander disciplines binnen de Voskamp Groep. Aangezien al onze divisies samenwerken, leveren wij onze klanten een totaaloplossing op maat. Vandaar: Samen sterk in maatwerk!

Afbeelding
Afbeelding

Zin in een potje tafeltennis?

Zelfs in ons magazijn tref je een basketbalnet..Fitte medewerkers zorgen voor meer productiviteit, betere resultaten en minder ziekteverzuim. Daarom tref je ons regelmatig in hardloopkleding of op de fiets. Onze vestiging in Almelo heeft zelfs een Vosfit-trainingsruimte.

Voskamp mobiel

Aanmelden Voskamp nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!