Voskamp Groep
Achtergrond afbeelding

Outsourcing voor Woningbouwverenigingen

Één leverancier voor alles

In het kader van ontzorging hebben wij een uniek bevoorradingssysteem en outsourcingstraject ontwikkeld voor de servicedienst van woningbouwverenigingen. Bestellen gaat snel en overzichtelijk, zonder verrassingen achteraf. Uitgangspunt hierin is ‘één leverancier voor alles’, om dit waar te maken stemmen wij het assortiment af op hetgeen wat jullie dag-tot-dag nodig hebben. Dat betekent naast een administratieve verlichting binnen de organisatie een hoge leverbetrouwbaarheid.

Hoe werkt het? 

Wanneer je start met het outsourcingtraject brengen wij samen met jullie in kaart welke producten regelmatig besteld worden. Op basis hiervan stellen we een kern-assortiment samen. Een deel hiervan komt als voorraad in jullie bus te liggen. Wanneer iets gebruikt wordt, scan je dit via het bestelboek, zo weten wij dat de voorraad aangevuld moet worden. Dit leveren wij binnen een dag, op de locatie die voor jullie het handigst is. 

Grotere producten staan ook vermeld in het bestelboek en bestellen gaat op dezelfde manier. Je geeft gemakkelijk door wat je nodig hebt en wij zorgen dat het bij jou wordt geleverd. 

Meer weten over dit concept? Neem contact met ons op, we vertellen je er graag meer over!

Voskamp mobiel

Aanmelden Voskamp nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!