Duurzaam
Achtergrond afbeelding

Ledverlichting gaat verder dan alleen licht

Ledverlichting is op het oog misschien wel de makkelijkste en meest zichtbare stap om duurzaam te besparen. Goede verlichting is daarbij essentieel voor de leefomgeving binnen uw bedrijf. Door de lichtomstandigheden te verbeteren, heeft dit direct een positieve invloed op de productiviteit van uw medewerkers. Maar hoe groot zijn de investeringen? Wat levert het financieel op en wat zijn de subsidiemogelijkheden voor uw bedrijf? De antwoorden op deze én andere vragen, nemen wij voor u mee in ons advies.

Voskamp Duurzaam is gespecialiseerd in het ontwerpen van lichtplannen en lichtberekeningen voor elke specifieke situatie. Wij nemen de geldende vereisten en normen ten aanzien van werkomgeving hierin mee, zodat ons voorstel altijd tegemoet komt aan de activiteiten welke plaatsvinden in de betreffende ruimte.

Wij garanderen rendement met duurzame kwaliteit!

De gemiddelde levensduur van ledverlichting is vele malen langer dan de levensduur van conventionele verlichting. Daarnaast bespaart u met ledverlichting aanzienlijk op het milieu en daarmee ook op uw energierekening. Naast deze besparing, zijn de onderhoudskosten van ledverlichting ten opzichte van conventionele verlichting zeer minimaal, waardoor de verlichting langer mee gaat en dus minder vaak vervangen hoeft te worden. Dit financiële totaalplaatje inclusief subsidiemogelijkheden, zult u terugvinden in ons voorstel.

Wilt u meer weten over ledverlichting en de mogelijkheden voor uw organisatie bespreken, dan komen we graag in contact met u!

Bekijk onze referenties