Duurzaam
Achtergrond afbeelding

Het plezier van elektrisch rijden

Elektrisch rijden is niet meer weg te denken uit de zakelijk markt. Wilt u iedere dag zorgeloos op pad met een volle accu? Dan is een laadstation bij u thuis, bij uw kantoor of de zaak de ideale oplossing. Onze laadstations zijn geschikt voor alle soorten elektrische auto’s met het hoogst mogelijk gewenste laadvermogen. Onze laadstations staan bekend om hun betrouwbaarheid, kwaliteit en bieden vele mogelijkheden.

Afbeelding

Een volledig geautomatiseerde verrekening van de laadkosten

Door een laadstation te installeren, biedt u niet alleen u zelf de mogelijkheid om uw voertuig te laden. Ook biedt u uw klanten en relaties een extra service. Mogelijk wilt u deze laadkosten verrekenen óf u neemt deze kosten zelf voor uw rekening. Alles is mogelijk! Onze laadstations bieden namelijk meerdere opties tot geautomatiseerde verrekening van de laadkosten. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf en welk laadvermogen u nodig heeft voor uw elektrische auto? Neem dan contact met ons op om te bespreken welk laadstation het beste bij u past. Wij presenteren u graag onze mogelijkheden in een helder en praktisch maatadvies.

Bekijk onze referenties