Duurzaam
Achtergrond afbeelding

Voskamp Duurzaam

Binnen de Voskamp Groep ontvangen we steeds meer vraag naar duurzame energieoplossingen zoals ledverlichting, zonnepanelen, laadpalen en screens. Daar spelen we met onze divisie Duurzaam graag op in!

Afbeelding

Verlaag je terugleververgoeding op zonnepanelen.

Nu vast zorgen dat je straks niet te veel moet betalen? Neem nu contact met ons op om een goed inzicht te krijgen over je energiegebruik!

Verlaag je terugleververgoeding!

Partner voor duurzame oplossingen!

Een duurzame werk- en leefplek voor iedereen! Dat is onze drijfveer en daar krijgen we energie van!

Duurzaam ondernemen is zeer interessant en heeft de toekomst. Wilt u met uw bedrijf het energieverbruik beperken en daarnaast een bijdrage leveren aan een duurzame leefomgeving? Vindt u het ook lastig om een goed beeld en inzicht te verkrijgen in de wet- en regelgeving? En hoe zit het met de kosten en terugverdientijd? Geen probleem, dan helpen wij u graag! Dat doen we met energiebesparende en opwekkende producten die passen bij uw bedrijf.

Ook voor seriematige woningbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Voskamp Duurzaam ondersteunt woningcorporaties, projectontwikkelaars en aannemers bij seriematige woningbouw van engineering tot en met de installatie. Verwacht van ons dan ook geen standaard advies of offerte, wij kijken liever naar de specifieke situatie. Gebaseerd op de eigen wensen én vereisten, ontvangt u een passend voorstel op het gebied van ledverlichting, zonnepanelen, laadstations of screens.

Afbeelding

Verantwoordelijk vanaf advies tot en met installatie en natuurlijk ook voor de nazorg!

Bekijk onze referenties!