Leverancier in Industrietechniek

 

Voskamp Industrietechniek is dé gespecialiseerde vakhandel voor ieder technisch product of dienst. Industriële- en onderhoudsklanten uit alle sectoren bouwen en vertrouwen op onze uitgekiende service. Met zeker 60.000 artikelen positioneert Voskamp Industrietechniek zich als een totaalleverancier. 

Header afbeelding

Onze producten

Voskamp Industrietechniek is gespecialiseerd in verschillende productgroepen, waaronder: adembescherming, bedrijfswageninrichting, compressoren,  beschermkleding, bevestigingsmiddelen, boren en tappen, handgereedschappen, las- en slijpmiddelen, meetgereedschappen, schoonmaakartikelen, veiligheidshandschoenen, veiligheidsschoenen, werkplaatsinrichting, elektrische gereedschappen, gehoor- en gelaatbescherming, oogbescherming, schuurmiddelen, EHBO-koffers etc. 
Bestel deze producten simpel en snel in onze webshop. 

Grote afbeelding

Waarmee kunnen wij je verder helpen?

Onze persoonlijke aanpak is gericht op het ondersteunen van jouw bedrijfsproject. Alles draait bij ons om service. Of het nu gaat om het overnemen van het magazijnbeheer of het maken van een plan voor de keuring en certificering van handgereedschappen. Volgens ons is ieder project is uniek en vraagt het om een professionele aanpak.

Duurzaam ondernemen

Het continu initiëren en stimuleren van activiteiten ter ondersteuning van Duurzaam ondernemen in onze Fabrikant – Distributie – Gebruiker keten is een kernthema in ons beleid. Op basis hiervan kiezen wij onze  toeleveranciers en producten. Intern ligt de focus op kennisontwikkeling en uitnodigende werkomstandigheden, reductie van afval en energieverbruik en efficiënte werkprocessen. Klanten adviseren en stimuleren wij o.a. tot het gebruik van duurzame producten in hun productie- en onderhoud proces.

 

Grote afbeelding
Tekst afbeelding

Kwaliteitszorg en distributie op maat

Kwaliteitszorg

In een technische handelsorganisatie is het essentieel dat er een duidelijke strategie voor de onderneming is uitgezet. Wij hebben onze bedrijfsdoelstellingen met betrekking tot servicegraad, kernassortiment en voorraadniveau volledig in ons NEN-EN-ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitssysteem geïntegreerd. Naast het waarborgen van onze interne processen, wordt het klantgericht functioneren van de organisatie constant objectief gemeten en geëvalueerd. Zo wordt het totale orderproces volledig gestuurd, van orderintake tot aan het nazorgtraject.

 

Distributie op maat

Jouw orders worden dagelijks verwerkt. Wij leveren vanuit onze distributiecentrum in Hengelo of vanuit lokale voorraadhoudende vestigingen. Buiten reguliere werktijden zijn wij op afroep bereikbaar en in staat om je in noodsituaties uit de brand te helpen.

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Vind een vestiging in de buurt.

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Bekijk alle vestigingen

Aanmelden Voskamp nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!