Voskamp Groep
Achtergrond afbeelding

Keuringen en Service

Voskamp Bouw en Industrie levert meer dan machines en gereedschappen. Onze Service Centers verzorgen met hun kwaliteitsmedewekers de installatie, instructie, onderhoud, reparatie, jaarlijkse keuringen (o.a. NEN 3140) en certificering van al deze producten. 

Gecertificeerd NEN ISO 9001:2015 

Om de kwaliteit optimaal te waarborgen is Voskamp Bouw en Industrie NEN ISO 9001:2015 gecertificeerd. Deze certificering garandeert de levering van kwalitatief hoogstaande materialen en een goede service. Keuringen en reparaties Voskamp Bouw en Industrie verzorgt o.a. de keuringen van arbeidsmiddelen volgens NEN 3140. Arbeidsmiddelen zijn middelen die voorzien zijn van een stekker, zoals elektrisch handgereedschap, verplaatsbare elektrische werktuigen en leidingen, stofzuigers etc. 

De keuringen vinden plaats in zowel onze gecertificeerde Service Centers als op locatie. Kleine reparaties zoals vervanging van snoeren, koolborstels, trekontlasting etc. worden direct uitgevoerd. Naast de NEN 3140 keuring verzorgen wij ook: 

- Keuren van valbeveiliging en Persoonlijke beschermingsmiddelen 
- Keuren van klimmateriaal: o.a. steigers en ladders 
- Keuren van hijs- en hefmiddelen 
- Keuren van brandblussers 
- Controle en aanvulling van BHV/EHBO-koffers 
- Keuren interne transportmiddelen: o.a takels en kranen 
- Keuren heftrucks 
- Kalibreren van lasers en momentsleutels 

Al jouw materialen worden gekeurd en voorzien van een uniek registratienummer en eigen digitaal keuringscertificaat. Deze worden geregistreerd in ons online arbeidsmiddelenbeheer-systeem. Door in te loggen met jouw eigen inloggegevens kun je eenvoudig op elk gewenst moment de status van jouw producten en hulpmiddelen in beeld krijgen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de Voskamp Service Centers voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Voskamp mobiel

Aanmelden Voskamp nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!