Duurzame
oplossingen

Ga naar laadpalen

 

Innovatieve
concepten

Ik wil info over Energieadvies/audit

 

LED verlichting 
in maximaal 3 jaar
terugverdient 

Ik wil minder stroom verbruiken

telefoon.jpg0546-750512

Ga voor een duurzame toekomst

Een duurzaam leven is écht te realiseren en biedt vele voordelen!  Niet alleen voor mens, dier en milieu, maar ook financieel is het aantrekkelijker dan u denkt. Voskamp Duurzaam biedt u vele mogelijkheden om een duurzaam leven of bedrijfsvoering op te bouwen en op langer termijn kosten te besparen. Zonnepanelen maar ook ledverlichting en laadpalen behoren o.a. tot de energiebesparende mogelijkheden.
Het uiteindelijke doel is om maatregelen te nemen om CO2-uitstoot te reduceren en de aarde leefbaar te houden voor onze kinderen.

Voskamp Duurzaam is een jonge divisie binnen het gerenommeerde bedrijf Voskamp Groep (bestaat ruim 60 jaar) en daardoor een betrouwbare partner voor al uw duurzaamheidsvraagstukken. Een dynamisch team van ervaren mensen neemt graag de duurzaamheidsvraagstukken met u door.

Voskamp Duurzaam is een sterke partner voor de zakelijke markt en werkt volgens een stappenplan. Hierin worden besparingen en metingen (nulmeting) doorgerekend om tot een juiste bedrijfseconomische beslissing te komen, resulterend in het toepassen van de geschiktste producten en diensten voor uw bedrijf. Tot de mogelijkheden behoort ook het leasen van complete installaties en onderhoud voor meerdere jaren.

Verlaag uw stroomverbruik met LED Verlichting

Ledverlichting heeft vele voordelen voor het milieu, zoals een zeer lange levensduur, 7x minder stroomverbruik dan een gloei- of halogeenlamp en er wordt minder CO2-uitstoot geproduceerd door opwekking. Daarnaast bespaart het op uw elektriciteits-afrekeningen.

Voskamp Duurzaam realiseert een op maat gemaakt verlichtingsplan voor u, zowel voor nieuwbouw als voor renovatieprojecten. Door middel van inventarisatie van het project en klantenwensen wordt een lichtplan en besparingsvoorstel opgesteld. Een besparing van 30 tot 80% op uw afrekening voor verlichting is al snel te verwezenlijken. Eveneens wordt de CO2-reductie doorberekend.

Meer over verlichting >

Laadstations voor uw elektrische auto

Elektrisch (auto)rijden wordt de toekomst. Steeds meer bedrijven kiezen bewust voor de voordelen van elektrisch rijden. Het is beter voor het milieu, minder CO2-uitstoot en fijnstoffen. Het biedt vele financiële voordelen zoals gunstige fiscale bijtelling bij een  auto van de zaak en stroom is goedkoper dan gas, diesel of benzine. Zeker wanneer u  een laadpaal voorhanden hebt.
Het leveren en installeren van laadpalen is een van de duurzame mogelijkheden die Voskamp Duurzaam u biedt als oplossing die perfect aansluit op uw duurzame huishouding of bedrijfsvoering.

Meer over laadpalen >

 

afbeelding_laadpaal.png

Zonnepanelen voor besparen op de lange termijn

Zonnepanelen hebben de toekomst. Het is een schone manier om energie op te wekken en daarom beter voor milieu en leefomgeving. Daarnaast bespaart het direct op uw elektriciteits-afrekeningen.

Tot het op maat leveren van zonnepanelen, door Voskamp Duurzaam, behoren de volgende onderdelen: het geven van advies, het maken van haalbaarheidsstudies, het aanvragen van subsidies en het compleet opleveren van een werkende installatie.

Meer over zonnepanelen >

Energieopslag

Opgewekte energie opslaan is met het nederlandse klimaat van essentieel belang. Momenteel kan er nog tot 2020 gesaldeerd worden. Dit houdt in dat de teruggeleverde energie aan het elektriciteitsnet wordt vergoed door de energiemaatschappij. Na 2020 wordt deze regeling wellicht afgeschaft.
Technisch is het echter al mogelijk om energie op te slaan. Voskamp Duurzaam staat voor u klaar met een breed assortiment energieopslagmiddelen en helpt u graag om de goede keuze te maken.

Meer over energieopslag >

EED Energieadvies

Duurzaam ondernemen is niet langer vrijblijvend. Europa vraagt haar lidstaten om het energieverbruik en de bijbehorende emissies drastisch te verminderen. Dit is voor ondernemingen vastgelegd in de Energy Efficiency Directive (EED). De overheid legt het grotere ondernemingen op om stappen te maken in duurzaamheid. In verschillende gemeenten worden grote ondernemingen gevraagd om een plan van aanpak voor te leggen en het te handhaven. Voskamp Duurzaam werkt samen met JunoSmart, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het opstellen van EED’s. JunoSmart maakt de EED en neemt in een gesprek met u de adviezen door.

Meer over energieadvies >

Zonnepanelen gelegd in Vroomshoop

Meer info

Zonne-energie voor ondernemer in Oldenzaal

Meer info

Duurzaam geld besparen?

Wij zijn gespecialiseerd in:

- LED Verlichting
- Laadpalen
- Zonnepanelen
- Energieadvies

 

Contact Duurzaam

Zo werkt een Zonnesysteem

- Hoe werkt het?
- Wat is een omvormer?
- Hoe meet u?

meer

Voskamp Groep. Samen sterk in maatwerk