Duurzame
oplossingen

Ga naar LED verlichting

 

Innovatieve
concepten

Ik wil info over Energieadvies/audit

 

 

LED verlichting 
in maximaal 3 jaar
terugverdient 

Ik wil minder stroom verbruiken

telefoon.jpg0546-750512

Duurzame oplossingen voor iedere ondernemer

Een duurzame werkplek is écht te realiseren en biedt vele voordelen!  Niet alleen voor mens en milieu, maar het is ook financieel aantrekkelijk. Voskamp Duurzaam biedt u diverse mogelijkheden om een milieuvriendelijke bedrijfsvoering op te bouwen en daarnaast kosten te besparen. LED verlichting, laadpalen en zonnepanelen behoren tot de energiebesparende mogelijkheden.

 

Onze werkwijze

Stap 1: Inventarisatie

Wij analyseren voor u onze bevindingen en mogelijkheden tot verduurzaming. Onze specialisten werken een advies uit gebaseerd op hetgeen met u is besproken en maken dit tevens visueel voor u. Dit wordt u aangeboden in een heldere en duidelijke offerte waarin wij voor u berekenen wat de investering u oplevert en wat uw terugverdientijd is. Vervolgens bespreken wij samen met u de door ons aanbevolen producten en waar eventuele wijzigingen moeten plaatsvinden, zodat onze adviezen volledig aansluiten bij uw wensen.

 

Stap 2: Analyse en advies

Aan de hand van onze inventarisatie bij u op locatie, werken onze duurzaam specialisten, specifiek voor uw situatie, een lichtplan uit. In dit plan presenteren wij ons advies aangaande verlichting en/of armaturen en laten wij u zien welke verlichtingsbronnen te gebruiken. Daarnaast zoeken wij voor u uit op welke subsidies u recht heeft. Dit wordt allemaal uitgewerkt in heldere offerte inclusief terugverdientijd (ROI) op de totale investering.

 

Stap 3: Managen

Wanneer u de offerte in opdracht geeft aan ons, wordt samen met u besloten wanneer installatie of levering moet plaatsvinden. Gedurende het gehele traject is Voskamp Duurzaam uw aanspreekpunt voor vragen en wensen aangaande de oplevering. Wij stellen ons flexibel maar desalniettemin proactief op, om zorg te dragen voor een oplevering zoals u mag verwachten van een organisatie welke onderdeel uitmaakt van de Voskamp Groep.

 

Zonnepanelen gelegd in Vroomshoop

Meer info

Zonne-energie voor ondernemer in Oldenzaal

Meer info

Duurzaam geld besparen?

Wij zijn gespecialiseerd in:

- LED Verlichting
- Laadstations
- Zonnepanelen
- Energieadvies

 

Contact Duurzaam

Zo werkt een Zonnesysteem

- Hoe werkt het?
- Wat is een omvormer?
- Hoe meet u?

meer

Voskamp Groep. Samen sterk in maatwerk