Voskamp Groep
Achtergrond afbeelding

    Voorraadcontainer op de bouw

Jouw mobiele magazijn

Het succes van grote projecten wordt in belangrijke mate bepaald door efficiëntie. Is het benodigde materiaal op het juiste moment aanwezig? Daarom denken wij mee; met de Voskamp voorraadcontainer heb jij altijd de juiste artikelen bij de hand. Want wanneer jij er alles aan doet om deadlines te halen, kun je niet wachten op vertraging doordat de voorraad weer aangevuld moet worden.  

Ons mobiele magazijn bevat de juiste materialen afgestemd op bouwfase en jullie persoonlijke voorkeur. Geen onnodige transportkosten en wachttijd, maar gewoon, het juiste materiaal dichtbij en gemakkelijk te pakken. 

Assortiment

Op basis van onze ervaringen en jullie wensen wordt een ruim startassortiment geselecteerd. Dit assortiment zal naar verloop van de bouwfase wisselen. Overtollige goederen gaan retour en maakt plaats voor een nieuw assortiment als de bouwfase daar om vraagt. 

Transport en plaatsing

Voskamp bezorgt de gevulde container op locatie. De container kan op vrijwel elke gewenste locatie geleverd worden. Onze mensen weten als geen ander welke artikelen op welk moment nodig zijn, en adviseren daarin wanneer nodig.

Bestellen/aanvullen

Verbruikte artikelen worden eenvoudig aangevuld. Het enige wat je moet doen is regelmatig de voorraad controleren. Dit wordt makkelijk gemaakt dus de overzichtelijke inrichting van de container. Vervolgens plaats je de bestelling, deze wordt de volgende dag door Voskamp geleverd. Na aflevering volgt een factuur voor de geleverde materialen. 

Barcode handscanner

Natuurlijk kun je jouw bestelling telefonisch of per mail doorgeven, maar het gebruiken van een optionele handscanner is nóg gemakkelijker. Elk schap is voorzien van een label met daarop de inhoud en een barcode. Door deze te scannen en het gewenste aantal in te geven kun je de artikelen makkelijk bij bestellen. Plaats na het scannen de scanner in de houder en je order wordt via de computer naar de webshop van Voskamp gestuurd.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Voskamp mobiel

Aanmelden Voskamp nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!