Voskamp Groep
Achtergrond afbeelding

Stichting True Blue

Passie en lokale betrokkenheid

Stichting True Blue steunt projecten die zich richten op hulpbehoevende of kansarme kinderen in Nederland en in het buitenland. We willen een wezenlijk verschil maken in het leven van kinderen die ernstig ziek zijn of geen stabiele thuissituatie hebben.

Samen met met onze donateurs proberen wij zo veel mogelijk kinderen in de leeftijd 0-18 jaar in binnen- en buitenland op adequate wijze te helpen.

Afbeelding

"We willen een wezenlijk verschil maken in het leven van kinderen die ernstig ziek zijn of geen stabiele thuis situatie hebben".

De projecten die True Blue steunt hebben een overzichtelijke omvang en worden geleid door mensen met passie en lokale betrokkenheid. We maken grondig financiële analyses en onderhouden intensief contact met het management van elk project. Daarnaast bezoeken we de projecten regelmatig zelf.

Stichting True Blue heeft geen winstoogmerk. Het bestuur bestaat uit vrijwilligers die geen vergoeding ontvangen voor hun werkzaamheden. Eventuele onkosten zijn voor eigen rekening. Zodoende wordt 100% van de donaties aan de geselecteerde goede doelen besteed.

Stichting True Blue draagt actief mee aan de volgende projecten:

Het Babyhuis, Buurtblinkers, Café des Artistes, De Hooiberg, Homeless Child, Stichting Interplast Holland, Stichting Kolewa, Paz Hollandesa, Fundacion de Letras, Rainbow Homes, Tess Unlimited.

 

Afbeelding
Voskamp mobiel

Aanmelden Voskamp nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!