Voskamp Groep
Achtergrond afbeelding

Projectmatig Hang en Sluitwerk

Kies uit onze uitgebreide collectie mechanische en elektronische sloten/cilinders, scharnieren, veiligheidsdraai-, val- en hefschuifdeurbeslagen etc. Voor zowel woning- als utiliteitsbouw bieden wij jou alles om een passende, veilige en goede oplossing te vinden voor al het hang- en sluitwerk, inclusief deuren en montage!  Op het gebied van woningbouw kun je een afspraak maken in onze showrooms. Onze adviseurs helpen je graag!

Voor Architecten / Opdrachtgevers

Regelgeving voor brand- en vluchtwegen is vaak onduidelijk en complex. Wij bieden daarom het hang- en sluitwerk aan met een complete bestek omschrijving, zodat je altijd een passende oplossing krijgt. Samen met onze divisies Beveiligingstechniek en Deurtechniek helpen wij jou graag!

Projectbegeleiding

Onze projectafdeling beschikt over specialisten die alle facetten van het hang- en sluitwerk beheersen. Zo krijg je altijd een passende oplossing voor alle vragen.
Bij elk project is er één binnendienst medewerker, één buitendienst medewerker en één projectbegeleider in het magazijn compleet op de hoogte van het project.

Projectplanning

Wij zijn ons zeer bewust dat de leveringen, van het hang- en sluitwerk, op de juiste tijd en plaats zeer belangrijk zijn. Daarom bieden wij de volgende begeleiding:

- Het op afroep klaarzetten van een project

- Verpakken van de materialen per woning / bouwdeel i.o.m. de uitvoerder

- Eén specialist die de projectbegeleiding in ons magazijn regelt. Deze persoon is bovendien het aanspreekpunt voor de afroep van de materialen

Projectbegroting

Met ons moderne computersysteem houden wij de administratieve, financiële en logistieke kant zorgvuldig in de gaten. Op elk moment hebben wij inzicht in hoeveel hang- en sluitwerk er geleverd is. Dit is vooral belangrijk bij de bewaking van jouw stelpost.

Voslux

De Voskamp Groep heeft een exclusief eigen merk voor hang- en sluitwerk: Voslux. Goed van kwaliteit en zeer concurrerend. Bekijk onze uitgebreide brochure of neem contact op.

FOXX

Wil je nog verder ontzorgd worden en naast hang- en sluitwerk ook de deuren geleverd krijgen? Vraag dan naar ons ontzorg concept FOXX. 
Bij dit concept werken wij samen met een deurleverancier om zo het complete pakket te leveren.

Voskamp mobiel

Aanmelden Voskamp nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!