Voskamp Groep
Achtergrond afbeelding

Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) 

Voskamp Groep is onlangs gestegen van Trede 2 naar Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dit is een bijzondere mijlpaal voor Voskamp, dat hiermee aantoont dat zij zich inzet voor het bieden van gelijke kansen en het creëren van een inclusieve werkomgeving.

Afbeelding

PSO certificaat

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het keurmerk voor organisaties die sociaal ondernemen en zich actief inzetten voor het creëren van meer werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De PSO heeft vier treden en elke trede geeft aan in hoeverre een organisatie bijdraagt aan de werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. 

Met het behalen van Trede 3 laat Voskamp zien dat zij voldoet aan de strenge eisen van deze trede en actief werkt aan het vergroten van haar sociale impact. Het bedrijf zet zich in voor een inclusieve werkomgeving en biedt gelijke kansen aan mensen met verschillende achtergronden en talenten.

“Wij zijn ontzettend trots op het behalen van Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen. Dit is een erkenning van onze inzet om een inclusieve werkomgeving te creëren en bij te dragen aan een meer inclusieve samenleving. We blijven ons inzetten voor sociaal ondernemerschap en hopen dat ons succes andere bedrijven zal inspireren om ook actief te werken aan het vergroten van hun sociale impact,” aldus directeur Frank Heidanus.

Met het behalen van Trede 3 van de PSO laat Voskamp zien dat zij zich actief inzet voor sociaal ondernemerschap en het creëren van een meer inclusieve samenleving. Het bedrijf is trots op deze mijlpaal en blijft zich inzetten voor het bieden van gelijke kansen aan mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt.

Voskamp Groep wil andere organisaties stimuleren om ook te starten met socialer ondernemen. Door meer organisaties socialer te laten ondernemen groeien we samen naar een inclusievere samenleving toe. 

Kijk voor meer informatie op www.pso-nederland.nl

Voskamp mobiel

Aanmelden Voskamp nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!