Voskamp Groep
Achtergrond afbeelding

PBM en Werkkleding

PBM staat voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Hieronder vallen alle middelen die ervoor zorgen dat je goed beschermd bent tijdens het werken. De Arbowetgeving geeft aan dat medewerkers moeten worden voorzien van goede werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Wij bieden hierin een compleet assortiment aan veiligheidshelmen, (werk) schoenen, gehoorbeschermers, gelaatsschermen, valbeveiliging, EHBO artikelen, handschoenen en regen- en doorwerkkleding. 

Bij PBM's zijn er drie verschillende categorieën. De eerste categorie zijn middelen die bescherming bieden tegen minimale gevaren, een voorbeeld hiervan is zonnebrillen. De tweede categorie zijn middelen die moeten voldoen aan de EG-richtlijn 89/686/EEG. Voorbeelden hiervan zijn veiligheidshelmen en veiligheidsbrillen. Tot slot is er nog de derde categorie, dit zijn de middelen die gebruikt kunnen worden wanneer er ernstig letsel kan ontstaan zoals bijvoorbeeld valbescherming.

Huisstijl, kleuren en meer

Wij gaan verder dan alleen een logo op je bedrijfskleding. Door de kleding te leveren in een kleurenschema’s die gelijk is aan jouw huisstijl, geef je het pas echt een professionele uitstraling.

Afbeelding
Afbeelding

Persoonsgebonden bestelproces

Het Voskamp Kleding Management Systeem (VKMS) is het systeem voor het complete bestelproces van persoonsgebonden kleding en PBM’s. Wanneer je als inkoper of werknemer inlogt via het internet loop je een gebruiksvriendelijk en makkelijk proces af. Het VKMS is kostenbesparend en scheelt veel administratief werk. Het VKMS past binnen elk ERP-Systeem.

Duurzame (circulaire) maatregelen

Wij maken gebruik van materialen en grondstoffen die innoveren met het oog op duurzaamheid. Dit betekent dat de kleding moet voldoen aan een aantal criteria, zonder deze criteria kan je sommige kledingstukken niet duurzaam noemen:
1. Impact van materialen op de gezondheid van mens en milieu
2. Mate van hergebruik van materialen
3. Energiegebruik
4. Watergebruik
5. Arbeidsomstandigheden

Wanneer de werkkleding zijn afgestemd op deze vijf criteria, kan de werkkleding beoordeelt worden als duurzaam. De duurzame kleding laat het publiek buiten jouw bedrijf zien, dat het bedrijf gefocust is op duurzame aspecten en het beste voor hebben met haar werknemers. Wij leveren niet alleen de werkkleding en PBM maar zorgen ook voor de retourlogistiek om zo een duurzame oplossing te zoeken voor deze afgedankte werkkleding en PBM. Wij verwerken deze textielen en PBM met de meest hoogwaardige technieken op tot grondstoffen voor diverse eind industrieën. Hierbij is te allen tijden het streven; maximale recycling, in de breedste zin van het woord.

Afbeelding
Voskamp mobiel

Aanmelden Voskamp nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!