Voskamp Groep
Achtergrond afbeelding

Voskamp Groep neemt een belang in Installatiebureau Pals B.V.

Almelo, 1 september 2019

Met trots kunnen wij u melden dat de hechte samenwerking tussen Voskamp en Installatiebureau Pals er uiteindelijk toe heeft geleid dat Voskamp een belang heeft genomen in betreffende onderneming.

Installatiebureau Pals B.V. heeft al meer dan 30 jaar kennis en ervaring op het gebied van brandbeveiliging, alarmsystemen, toegangscontrole, CCTV, telefonie en installatietechniek. Het bedrijf, gevestigd in het Brabantse Hooge Zwaluwe, heeft zich gespecialiseerd in het integreren van verschillende systemen. Dit sluit goed aan bij de werkzaamheden die Voskamp Beveiligingstechniek al verricht en bevordert de verdere groeistrategie van de landelijk opererende beveiligingstak.

Voskamp, actief als toeleverancier in de marktsegmenten bouw, industrie, beveiliging, aluminium, deurtechniek en duurzaamheid, legt zich al enige jaren intensief toe op verkoopactiviteiten met aanvullende dienstverlening in de vorm van service en onderhoud.

Voskamp mobiel

Aanmelden Voskamp nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!