Voskamp Groep
Achtergrond afbeelding

Hét duurzame alternatief voor consumeren van water uit flessen: EARTH Water

Dagelijks sterven 6.000 mensen, voornamelijk kinderen, door het gebrek aan schoon drinkwater. Om te helpen, vragen we je niet of je geld wilt geven of dat je vrijwilligerswerk wilt doen. We vragen je alleen of je onze product: EARTH Water wilt drinken. 100% van de nettowinst die we realiseren met de verkoop van deze producten, dragen we namelijk af om waterprojecten te financieren.

Het zuivere Nederlandse mineraalrijke EARTH Water is gebotteld aan de kleinschalige waterbron van Anl’eau. Deze bron is gevestigd in het beschermde, groene natuurreservaat: “het Hunzedal” in de provincie Drenthe. Door waterkenners wordt Anl’eau genoemd als een van de beste waterbronnen van Europa. De bronnen in het beschermde waterwingebied pompen zuiver mineraalwater op van een diepte van circa 150 meter. Dit grondwater is in de Middeleeuwen als neerslag gevallen op de Hondsrug; in een periode dat mensen nog geen schadelijke stoffen gebruikten. Na een lange reis van circa 1.000 jaar door de diepe ondergrond, heeft het langzaam veel mineralen opgenomen.

Het water heeft door de samenstelling een bijzonder goede kwaliteit en is met zijn soepele fluwelen smaak is EARTH Water dan ook het perfecte complement aan 's werelds meest heerlijke wijnen en culinaire gerechten.

De EARTH Water 50cl Tetra Pak verpakking is vanaf nu bij ons verkrijgbaar.
De herkenbare en innovatieve kartonnen verpakking is de meest duurzame verpakking in de markt.

Vanwege de kartonnen verpakking is deze variant alleen verkrijgbaar in plat water:  50cl Tetra Pak verpakking Still

Voskamp mobiel

Aanmelden Voskamp nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!