Voskamp Groep

De Voskamp Groep tekent overeenkomst met PlaytoWork!

Als landelijk opererend familiebedrijf zijn we op voortdurend op zoek naar de juiste kandidaat met de juiste “Vosbok” instelling. Om deze Vosbokkers te vinden zijn wij een samenwerking gestart met PlaytoWork..

PlaytoWork heeft een unieke methode ontwikkeld om met name jonge MBO’ers te werven. Anders dan traditionele partijen zoals uitzenders en wervingbureaus gebruikt PlaytoWork een innovatieve matching technologie om kandidaten op een andere - betere - manier te koppelen aan vacatures. Daarmee wordt er minder zwaar geleund op motivatiebrief en cv en meer op de softskills van de kandidaten die meer inzicht geven in 'wie ze zijn'. De ervaring leert dat dat tevens zorgt voor een duurzamere match.

Voor het in kaart brengen van deze softskills worden serious games gebruikt die de functie van een assessment hebben maar minder belastend zijn voor de kandidaat.

SplashscreensPTW.png

In de afgelopen jaren heeft deze innovatieve en duurzame manier van werving en selectie diverse nominaties gewonnen, onder andere de KVK Top100 innovatieprijs en de Blue Tulip Award.  

Voor meer informatie verwijzen wij je naar https://playtowork.nl of download de app in de App Store of Google Play.

Voskamp mobiel

Aanmelden Voskamp nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!