Voskamp Groep
Achtergrond afbeelding

Ons duurzame label: VOSGREEN

De bouwsector is voor 60% verantwoordelijk voor het totaal aan geproduceerd afval. In onze oceanen en zeeën drijft dan ook steeds meer plastic afval, de ‘plastic soup’, terwijl juist de oceanen onze voornaamste zuurstofleveranciers zijn en de oceanen voor meer dan de helft van de wereldbevolking de voornaamste voedselbron is. Deze plastic soup is voor veel zeedieren dodelijk, omdat plastic niet verteert langs de biologische weg. 
Dit is voor ons het moment geweest om met onze partners een selectie te maken van duurzame producten die zijn geselecteerd op duurzame herkomst, biologische afbreekbaarheid, recyclebaarheid en herbruikbaarheid. Deze productlijn is ondergebracht onder het label: VOSGREEN, veelal met Europese Eco en/of Cradle to Cradle certificering. Deze productlijn bestaat bijvoorbeeld uit bevestigingsmiddelen, hang-, en sluitwerk, duurzame zeep- en schoonmaakmiddelen en een duurzame lijn disposables als bekers, roerstaafjes en borden.

Voskamp mobiel

Aanmelden Voskamp nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!