Voskamp Aluminium

 

Voskamp Aluminium is een toonaangevende specialist in aluminium en rvs-producten voor de bouw en industrie. Wij ontwerpen, produceren en monteren aluminium producten voor projecten in heel Nederland. 

Header afbeelding

Vakwerk op maat

Voskamp Aluminium levert degelijk vakwerk, dankzij jarenlange ervaring en productie in eigen huis.
 

Wij werken voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten in opdracht van o.a.:
- Aannemers
- Bouwbedrijven
- Woningbouwverenigingen
- Constructiebedrijven
- Architecten
- Particulieren

 

Voskamp Aluminium bestaat uit een ervaren team van tien specialisten. Met onze eigen werkplaats in Almelo en eigen logistiek en montage, verzorgen wij alles tot in de puntjes.

Grote afbeelding

Dit kunnen wij voor jou betekenen:

Divisie card afbeelding

Totaalsysteem

Ons eigen ontwikkelde gepatenteerde Totaalsysteem biedt optimale bescherming voor jouw personeel en biedt efficiëntie bij het bouwen. Het systeem is uitvoerig getest en goedgekeurd door Aboma-Keboma.

Lees verder
Divisie card afbeelding

Knip- en zetwerk

Voskamp Aluminium is specialist in het vervaardigen en bewerken van aluminium en RVS profielen en beplating, Met name voor industriële toepassingen en de bouw.

Lees verder
Divisie card afbeelding

Plaatwerk

Wij ontwerpen, produceren en monteren o.a. cassette gevelsystemen, waterslagen, lekdorpels en muurafdekkers.

Lees verder
Divisie card afbeelding

Sunclips- en Icarus lamellen en Linius gevelbekleding

Ook voor zonwering in de vorm van aluminium lamellen kun je bij ons terecht. Wij leveren op maat gemaakte Renson producten als permanente zonwering. Daarnaast geven deze types zonwering een esthetische meerwaarde aan uw pand.

Lees verder
Divisie card afbeelding

Balkonhekken

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen balkonhekken. Ik elke kleur of vorm. Hierbij verwerken we aluminium, glas, kunststof, geperforeerde platen en dichte platen in uiteenlopende combinaties, volledig volgens jouw wensen.

Lees verder
Divisie card afbeelding

Overkappingen

Voskamp Aluminium levert op maat gemaakte overkappingen voor diverse bedrijfstakken. Wij produceren vouwdaken, lessenaarsdaken, lichtstraten koepels en piramides voor kleine en grote projecten.

Lees verder
Divisie card afbeelding

Service en onderhoud Aluminium

Wij leveren service en onderhoud op al onze producten. Eenmalig onderhoud, binnen een onderhoudscontract of directe service in geval van nood. Ons team van specialisten staat elke dag voor je klaar

Lees verder

Contact

Vind een vestiging in de buurt.

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Bekijk alle vestigingen

Aanmelden Voskamp nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!