Aluminium

Plaatwerk

Windveren


De bekleding van de schuine dakranden op de kopse kanten van een woning noemen we een windveer. Er zijn verschillende redenen waarom er gekozen kan worden voor Aluminium windveren. Hieronder hebben wij de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet! 

Voordeel van aluminium windveren:

Stevigheid: Aluminium windveren zijn erg stevig en kunnen hoge windsnelheden aan. Hierdoor bieden ze optimale bescherming aan uw dak en gevel.

Duurzaamheid: Aluminium windveren zijn duurzaam en gaan jarenlang mee zonder dat ze onderhoud nodig hebben. Ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en roesten niet. Dit is een duurzamer alternatief voor bijvoorbeeld hout of Trespa.

Milieuvriendelijk: Aluminium is een milieuvriendelijk materiaal, omdat het volledig recyclebaar is. Dit betekent dat aluminium windveren een duurzame keuze kan zijn.

Kortom, aluminium windveren bieden veel voordelen ten opzichte van andere materialen. Ze zijn stevig, kostenbesparend, duurzaam en milieuvriendelijk. Mocht u geïnteresseerd zijn in aluminium windveren op uw bedrijfspand of woning, neem dan gerust contact met ons op! 

Foto's