Van alle markten thuis

Wij hebben al voor verschillen opdrachtgevers mooie projecten voorzien van diverse vormen van plaatwerk. Wij zijn gespecialiseerd in knip- en zetwerk waardoor wij vele mogelijkheden binnen de bouw kunnen bieden, zoals:


- Bloemkaders
- Penanten
- Muurafdekker
- Dakranden
- Waterslagen en lekdorpels
- (Cassette) gevelsystemen
- Sunclips (horizontale) lamellen
- Icarus (verticale) lamellen
- Linius gevelroosters

Maatwerk

Onze jarenlange ervaring, in combinatie met het produceren in eigen huis, staat borg voor vakwerk. Alle producten worden op maat gemaakt en kunnen voorzien worden van poedercoating in nagenoeg elke gewenste RAL-kleur. Ook veredeling d.m.v. anodiseren behoort tot de mogelijkheden.

Ontwerpafdeling

Onze ontwerpafdeling ontwikkelt zowel eigen producten als producten naar klantgericht ontwerp aan de hand van geavanceerde tekenprogramma’s zoals 3D Inventor. Tekenwerk, werkvoorbereiding, productie en montage vinden plaats in overleg met onze opdrachtgevers.

Montage

Naast het ontwerpen en produceren is er de mogelijkheid om de montage door Voskamp Aluminium te laten uitvoeren. Wij beschikken over eigen montageteams.

Contact

Vind een vestiging in de buurt.

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Bekijk alle vestigingen

Aanmelden Voskamp nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!