Aluminium
Achtergrond afbeelding

Plaatwerk

Muurafdekkers


Muurafdekkers

Wij kunnen op maat gemaakte aluminium muurafdekkers produceren voor dakranden. Op basis van de door u verstrekte breedte en lengte van de muren zullen wij passende afdekkappen maken. Zelfs hoeken vormen geen probleem. Wij zijn verantwoordelijk voor het ontwerp en de fabricage, en we leveren de muurafdekkers klaar voor montage. U hoeft alleen nog maar de afdekkappen aan de muren te bevestigen. Mocht u hier geen mogelijkheid toe zien, dan kunnen wij dit uiteraard ook voor u regelen.

Lengte

De maximale lengte van een aluminium muurafdekker uit één stuk is 3999 mm. Dit in verband met lengte van de aluminium platen en de kantbank. Echter blijkt vaak dat het wenselijk is om de maximale lengte te houden op 2999 mm, hiermee voorkom je schade aan de kappen bij transport en verloopt de montage sneller door dat de kappen handzamer zijn.  Bij langere lengtes leveren we koppelstukken mee die u onder de delingen kunt plaatsen. Dit zijn de zogenoemde koppelbeugels, deze worden gespoten in de kleur van de kappen. 

Breedte

Om de totale breedte van uw aluminium muurafdekkers te berekenen meet u de breedtemaat van uw muur of dakrand. Om te zorgen dat de randen los van de muur staan telt u bij deze maat 60 mm op. De breedte muurafdekker wordt dan de bouwkundige breedte + 60mm . Stel dat uw muur 300 mm breed is, dan wordt de muurafdekker 360 mm.

Afbeelding