Samen sterk in Maatwerk

 

De Voskamp Groep is van een klein familiebedrijf handelend in ijzerwaren, uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf actief in de bouw, industrie en beveiliging. Met ruim 70 jaar ervaring en meer dan 500 enthousiaste medewerkers zetten wij ons elke dag in voor een optimale samenwerking met onze klanten om projecten tot een succes te smeden.

Header afbeelding

Samen vormen wij Voskamp Groep

Voskamp bestaat uit de onderstaande divisies:

Divisie card afbeelding

Beveiligingstechniek

Voskamp Beveiligingstechniek is met zes vestigingen en een unieke werkwijze toonaangevend in Nederland. Met doordachte adviezen, geïntegreerde beveiligingsoplossingen en dienstverlening zijn wij voor veel organisaties dé beveiligingspartner.

Lees verder
Divisie card afbeelding

Aluminium

Voskamp Aluminium produceert en monteert aluminium producten door heel Nederland. Van ons kun je vakwerk verwachten, dankzij onze jarenlange ervaring en productie in eigen huis.

Lees verder
Divisie card afbeelding

Groothandel voor bouw en industrie

Vanuit onze 12 vestigingen leveren wij uit voorraad een zeer breed assortiment van ruim 60.000 artikelen voor de bouw- en industriesector.

Lees verder
Divisie card afbeelding

Duurzaam

Binnen de Voskamp Groep ontvangen we steeds meer vraag naar duurzame energieoplossingen zoals ledverlichting, zonnepanelen, laadpalen en screens. Daar spelen we met onze divisie Duurzaam graag op in!

Lees verder
Divisie card afbeelding

Groothandel voor industrie

Voskamp Industrietechniek is de leverancier voor de industrie. Industriële- en onderhoudsbedrijven uit alle sectoren bouwen en vertrouwen op onze uitgekiende service en ons brede aanbod in topmerken.

Lees verder
Divisie card afbeelding

Toegangstechniek

Voskamp Toegangstechniek is jouw partner op het gebied van automatische deuren voor persoonsdoorgangen. Wij zijn specialist in: automatische schuifdeuren, draaideurautomaten en vrijloopdrangers. Van advies en installatie tot onderhoud en service.

Lees verder
Divisie card afbeelding

Industriedeuren

Voskamp Industriedeuren biedt een uitgebreid assortiment kwalitatieve overheaddeuren en innovatieve specials. Staal of aluminium, met of zonder vensters, met of zonder loopdeuren, in bijna iedere gewenste afmeting en kleur.

Lees verder

Contact

Vind een vestiging in de buurt.

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Bekijk alle vestigingen

Aanmelden Voskamp nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!