Industriedeuren
Achtergrond afbeelding

De snelroldeur voor een binnen/buiten situatie

De DYNAMICROLL® is een zelfherstellende snelroldeur met een flexibele onderbalk en frequentiegeregelde motor. De deur heeft een doek van 1.300 gram/m2 of 900 gram/m2 en is leverbaar in 16 standaardkleuren voor het doek. Het frame is verzinkt en in 5 standaardkleuren leverbaar.

De deur is standaard voorzien van gepatenteerde geleiders, bestaande uit ge polyethyleen. Het PVC doek valt door middel van een rits in deze geleider. Bij een aanrijding schiet de rits los, waardoor schade beperkt blijft. De deur trekt het doek zelf terug in de geleiders dankzij re-integratie sleuven in de geleiders.

Dynamicroll_schema.jpg

Prettige werkomgeving

De Dynamicroll® zorgt met zijn automatische sluiting en goede afdichting ervoor dat uw werkomgeving goed en vrijwel continu is afgesloten van tocht, vocht en kou. De snelheid en flexibiliteit minimaliseren vervelende obstructies en wachttijden voor uw personeel en uw bedrijfsproces. Dit garandeert een prettige werkomgeving en een gezonder klimaat, waardoor de tevredenheid van uw werknemers zal stijgen en het ziekteverzuim zal dalen.

Afbeelding
explosion.jpg

Het doek

Standaard: PVC-doek 1300 g/m2 of 900 g/m2, U = 6 W/m2K inclusief één rij vensters van 500 mm hoog. Optioneel: geïsoleerd doek 7 mm, U = 5.01 W/m2K; transparant 35/40%; FDA (wit); antistatisch.   

Kleuren Doek rechts bij tekst.png