Vestigingen Nijwa Groep te Hengelo & Zwolle

Opdracht

Nijwa heeft onlangs twee nieuwe vestigingen gebouwd. Een vestiging in Zwolle en een vestiging in Hengelo. Nijwa is officieel Volvo Trucks-dealer, Renault Trucks-servicedealer en dealer van Renault Trucks lichte bedrijfswagens.

De oude vestiging in Zwolle was verouderd en te klein geworden voor de vele activiteiten. Nijwa Groep had twee doelstellingen voor de nieuwbouw van het gebouw in Zwolle: de eerste was optimalisatie van de efficiency van de dienstverlening en als tweede, een pand dat de openheid en transparantie onderstreept van Nijwa Groep. Het pand in Zwolle is eerst gebouwd. Vervolgens is er in Hengelo een kopie van het pand gebouwd. 

Nijwa Groep is een vaste klant voor onderhoud en nieuwe bedrijfsdeuren van Voskamp Deurtechniek. Voskamp Deurtechniek heeft voor beide panden de opdracht gekregen voor het leveren en monteren van overheaddeuren. 26 overheaddeuren voor de vestiging in Zwolle en 30 overheaddeuren voor de vestiging in Hengelo.

 

Oplossing

Eén van de doelstellingen van Nijwa Groep was dat het pand een transparant uiterlijk moest hebben. Er is daarom gekozen voor vol beglaasde AR-40 overheaddeuren. De vol beglaasde overheaddeuren geven een transparant uiterlijk aan het pand en zorgen voor veel daglicht voor de medewerkers van Nijwa Groep. 

Elke overheaddeur is uitgevoerd in AR-40 met volbeglaasde deurbladen. In Zwolle zijn er in 26 overheaddeuren geplaatst en in Hengelo zijn er 30 overheaddeuren geplaatst door Voskamp Deurtechniek. 

 

Bekijk hier ons volledige productassortiment. 

 

 
 
 
 

Voskamp Groep. Samen sterk in maatwerk