Maak optimaal gebruik van uw vergoeding

 

telefoon.jpg0546-750512

Advies voor grootverbruikers

Grote platte daken zijn uiterst interessant voor de opwekking van zonnestroom. Echter grote bedrijven kopen de stroom vaak in tegen hele scherpe tarieven .
Om juist duurzame energie te bevorderen vergoedt de overheid, doormiddel van een SDE+ subsidie, het verschil tussen de kostprijs van een kW-uur zonnestroom en de marktprijs van een grijze kWh. Dit kan een hele voordelige regeling voor uw bedrijf zijn. Voskamp Duurzaam adviseert en helpt u graag door de wirwar van regelgeving.

Voor de grootverbruikers: SDE+
De overheid stimuleert grootverbruikers (met een aansluiting groter dan 3x80A) om over te gaan op o.a. zonnestroom en geeft op contractbasis 15 jaar lang een vergoeding voor elke opgewekte kWh.

De bijdrage per geleverde kWh hangt af van de fase waarin de subsidie toegekend wordt. Hoe eerder u zich inschrijft hoe groter de kans op toekenning. Echter de bijdrage per opgewekte kWh loopt op gedurende het jaar. Dus later in het jaar inschrijven betekent een hogere bijdrage maar minder kans op toekenning. Wij adviseren u aanspraak te maken op deze regeling. Op volgorde van binnenkomst is de pot vaak snel leeg. Met een SDE+ toekenning op zak wordt verwacht dat u de investering binnen 3 jaren realiseert.

Door een geijkte meter te plaatsen kan de overheid uw opgewekte hoeveelheid stroom aflezen: een bruto productie meter. Over deze meter betaalt u het meetbedrijf abonnementskosten per maand. Dit is rondom 12 euro per maand per bruto productie meter. Voor elke kWh die u produceert ontvangt u een vergoeding. De vergoeding heeft u 15 jaren lang. Daalt de stroomprijs stijgt uw vergoeding, stijgt de stroomprijs daalt uw vergoeding per kWh.

Veelal kunnen zonnepanelen binnen de bestaande marge op de dakbelasting geplaatst worden. Laat dit wel toetsen door uw aannemer of constructeur.


Waarom overstappen?

  • Profiteer nu van de lopende subsidies
  • Direct een lagere energierekening
  • Alles in één hand: één contactpersoon, hulp met subsidie en belastingvoordelen, montage, installatie, garantie, service en onderhoud
  • Zekerheid en betrouwbaarheid van de Voskamp Groep

 

Voskamp Groep. Samen sterk in maatwerk