Eén contactpersoon,
duidelijke afspraken
en heldere opbrengst-
prognoses.

telefoon.jpg0546-750512

De zon geeft het MKB veel te bieden

In Nederland komen wij er met elkaar steeds meer achter, er liggen teveel platte daken nog onbenut. Voskamp Duurzaam gaat dit graag veranderen. Samen met u maken wij van deze platte daken  groene energiecentrales. Er valt veel stroom uit op te wekken. Deze stroom is direct inzetbaar in uw bedrijf! Voor computers, verlichting of productie!

Het is nu tijd om over te stappen op de zon

Sinds enkele jaren mag er tot aansluitingen van 3x80A onbeperkt gesaldeerd worden. Dat betekent dat de overheid zonne-energie stimuleert. Wanneer u meer energie opwekt dan u verbruikt en deze vervolgens terug levert aan het net, dan mag u deze stroom op een later moment kosteloos weer opnemen en gebruiken.

Subsidies zijn veelal fiscale regelingen. Met andere woorden zodra u winst maakt, is het interessant om te investeren in duurzame oplossingen. De overheid staat het u toe om te investeren in zonnepanelen van uw winst voor belasting. U mag de zonnepanelen versneld afschrijven. Dit resulteert in meer fiscaal voordeel! Vraag uw accountant naar de mogelijkheden.

Voskamp Duurzaam helpt u met een eerlijk advies en gedegen zonneplan: één contactpersoon, duidelijke afspraken en heldere opbrengstprognoses.
Wij verzorgen de installatie en montage met deskundige vakmensen. Uiteraard krijgt u garantie en indien gewenst controleren en onderhouden wij jaarlijks de installatie. Als u de zonne-energie opbrengsten wilt monitoren vanaf uw PC of telefoon, verzorgen wij dit ook. Snel, vakkundig en betrouwbaar!


Waarom overstappen?

  • Profiteer nu van de lopende subsidies
  • Direct een lagere energierekening
  • Alles in één hand: één contactpersoon, hulp met subsidie en belastingvoordelen, montage, installatie, garantie, service en onderhoud
  • Zekerheid en betrouwbaarheid van de Voskamp Groep

 

Voskamp Groep. Samen sterk in maatwerk