Snel en effectief
besparen met LED

telefoon.jpg0546-750512

Energiezuinige verlichting

Voskamp Duurzaam heeft zich niet alleen gespecialiseerd in energiezuinige verlichting, maar is zicht bewust dat licht en armatuur passend moet zijn in de ruimte waar het gebruikt gaat worden. Verlichting in een zwembad vraagt een andere oplossing dan in een kantoorruimte. Voskamp Duurzaam heeft ervaring en kan u een passende oplossing aanbieden voor uw verlichtingsvraagstuk.

LED verlichting wordt gezien als een duurzaam bedrijfsmiddel. U kunt als bedrijf een deel van de investering in LED verlichting terug krijgen. Door LED verlichting in uw omgeving te gebruiken, ontlast u tevens het milieu. Het bevat geen giftige kwikdamp, heeft een lange levensduur, waardoor er minder gebruikt materiaal wordt weggegooid.

Enkele voordelen van LED verlichting op een rij:

  • 7x minder stroomverbruik dan een gloei- of halogeenlamp
  • Extreem lange levensduur
  • LED lamp wordt niet warm
  • Geen UV straling
  • Lamp gaat gelijk aan
  • Beter voor het milieu; lamp kan bij het normale huisvuil, dit zorgt voor een daling van het chemisch afval en hierdoor mindert de CO2 uitstoot
  • Geschikt voor vrijwel alle denkbare toepassingen
  • Meer lichtkleuren mogelijk door middel van RGB verlichting 
  • Beter bestendig tegen schokken en trillingen

 

Verlichting in een sporthal

In een sporthal worden andere eisen gesteld dan in kleinere ruimtes. LED verlichting in een sporthal kan vele voordelen bieden, zoals het voorkomen van storingen, uitval en flikkeren. Dit voorkomt onderhoud op ontoegankelijke plaatsen zoals aan hoge plafonds. LED verlichting heeft een langere levensduur en is energiezuiniger dan de oude TL verlichting. Voskamp Duurzaam helpt u graag om beter met uw energieverbruik om te gaan.

Naast het leveren van gewone verlichting kan Voskamp Duurzaam ook een innovatieve manier van verlichten van sporthallen aanbieden. Voskamp duurzaam levert, als preffered supplier, de verlichting binnen het Ispace concept in samenwerking met Sik en Pulastic. Deze interactieve verlichting is afgestemd op de huidige generatie en gebaseerd op gaming en social media. Het effect is fenomenaal . Het speelt niet alleen in op de behoefte maar bevordert ook de motorische ontwikkeling en het autonoom leren. Het voldoet aan de laatste eisen op het gebied van de Arbowetgeving. De verlichting is zowel  toepasbaar in bestaande als nieuwe sporthallen.

Voskamp Groep. Samen sterk in maatwerk