Snel en effectief
besparen met LED

telefoon.jpg0546-750512

Energiezuinige verlichting

Voskamp Duurzaam heeft zich niet alleen gespecialiseerd in energiezuinige verlichting, maar is zicht bewust dat licht en armatuur passend moet zijn in de ruimte waar het gebruikt gaat worden.
Verlichting in een zwembad vraagt een andere oplossing dan in een kantoorruimte. Voskamp Duurzaam heeft ervaring en kan u een passende oplossing aanbieden voor uw verlichtingsvraagstuk.

Ledverlichting wordt gezien als een duurzaam bedrijfsmiddel. U kunt als bedrijf een deel van de investering in ledverlichting terug krijgen. Door ledverlichting in uw omgeving te gebruiken, ontlast u tevens het milieu. Het bevat geen giftige kwikdamp, heeft een lange levensduur, waardoor er minder gebruikt materiaal wordt weggegooid.

Enkele voordelen van ledverlichting op een rij:

  • 7x minder stroomverbruik dan een gloei- of halogeenlamp
  • Extreem lange levensduur
  • Led lamp wordt niet warm
  • Geen UV straling
  • Lamp gaat gelijk aan
  • Beter voor het milieu; lamp kan bij het normale huisvuil, dit zorgt voor een daling van het chemisch afval en hierdoor mindert de CO2 uitstoot
  • Geschikt voor vrijwel alle denkbare toepassingen
  • Meer lichtkleuren mogelijk door middel van RGB verlichting 
  • Beter bestendig tegen schokken en trillingen

Sporthallen

In een sporthal worden andere eisen gesteld dan in kleinere ruimtes. Ledverlichting in een sporthal kan vele voordelen bieden, zoals het voorkomen van storingen, uitval en flikkeren. Dit voorkomt onderhoud op ontoegankelijke plaatsen zoals aan hoge plafonds. Ledverlichting heeft een langere levensduur en is energiezuiniger dan de oude TL verlichting. Voskamp Duurzaam helpt u graag om beter met uw energieverbruik om te gaan.

Naast het leveren van gewone verlichting kan Voskamp Duurzaam ook een innovatieve manier van verlichten van sporthallen aanbieden. Voskamp duurzaam levert, als preffered supplier, de verlichting binnen het Ispace concept in samenwerking met Sik en Pulastic. Deze interactieve verlichting is afgestemd op de huidige generatie en gebaseerd op gaming en social media. Het effect is fenomenaal . Het speelt niet alleen in op de behoefte maar bevordert ook de motorische ontwikkeling en het autonoom leren. Het voldoet aan de laatste eisen op het gebied van de Arbowetgeving. De verlichting is zowel  toepasbaar in bestaande als nieuwe sporthallen.

Veldverlichting
Voskamp Duurzaam, werkt alleen samen met A-label leveranciers uit Europa, met dienovereenkomstige garanties en bepalingen. Hoge lichtwaarden op sportvelden en grote besparingen worden samen met de opdrachtgever doorgerekend.

Zwembaden

Voskamp Duurzaam heeft ervaring met het plaatsen van verlichting binnen zwembaden. Niet ieder armatuur is geschikt binnen deze omgeving. Chloor, zout en hoge vochtigheid kunnen het armatuur aantasten. Voskamp Duurzaam, heeft een uitgebreid programma aan ledverlichting voor gebruik binnen een vochtige omgeving.

Zorg

Wetenschappelijk onderzoek van het Duitse Frauenhofer Instituut heeft aangetoond dat ledverlichting een positieve invloed heeft op mensen. Onder andere in de zorg van dementerende patiënten; het bevordert de achteruitgang en verbetert de stemming, het slapen en maakt patiënten alerter en geconcentreerder.
Binnen de Voskamp Groep is een team gespecialiseerd in de zorg. In samenwerking met Voskamp Duurzaam wordt u de juiste oplossing in ledverlichtingen aangeboden.

 

Scholen

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat ledverlichting een positieve invloed heeft op mensen. Door gebruik te maken van ledverlichting op scholen wordt de concentratie en werkprestatie  van leerlingen maar ook van personeel verbeterd. Voskamp Duurzaam adviseert u hier graag over.

 

Kantoor

In een kantooromgeving bevindt men zich gedurende een mensenleven de meest tijd. Het is daarom voor mens en milieu goed om voor een goede en zuinige verlichting te zorgen. De oude TL verlichting is duur en vermoeid de mens door de hoge frequentie waarop deze oude techniek functioneert en kan bijdrage aan het veroorzaken van het sick building syndroom. Ledverlichting is daarentegen zuiniger en zorgt voor een positieve invloed op mensen; beter licht, beter welbevinden en een hogere concentratie.
Voskamp Duurzaam heeft de kennis en kunde in huis om een economisch en pragmatisch lichtplan voor u als opdrachtgever te maken.

 

Industrie en opslag

Wanneer er gewerkt wordt in grote ruimtes, op grote hoogte en/of bij hoge temperaturen, dan stelt men specifieke eisen en wensen aan de verlichting. Voskamp Duurzaam adviseert en bespreekt met de opdrachtgever het optimale plan. Een goed industrieel verlichtingsplan zorgt voor meer productiviteit en creëert tevens een veilige werkomgeving. Daarnaast heeft ledverlichting een lager energieverbruik en ontlast het milieu.

 

Voskamp Groep. Samen sterk in maatwerk