Laadstations voor
iedere auto

telefoon.jpg0546-750512

De mobiliteitsmarkt zit in een transitie naar duurzame energie. We gaan steeds meer en verdere afstanden op elektrische energie rijden. Het netwerk van elektrische laadstations wordt groter.

De fossiele brandstoffen raken in de toekomst uitgeput, hierdoor wordt er naarstig gezocht naar alternatieven. Elektrisch autorijden is een mooi alternatief om benzine, diesel of gas te vervangen. Tenslotte is het beter voor het milieuprobleem. Zeker wanneer u door zonnepanelen of windmolens energie opwekt. Voskamp Duurzaam is niet alleen leverancier van zonnepanelen maar ook van laadpalen. 

Wanneer u kiest voor elektrisch rijden is het aan te bevelen gebruik te maken van een professionele laadunit om uw elektrische auto op een veilige manier op te laden. Voskamp Duurzaam biedt u de juiste oplossing op de juiste locatie. We hebben voor u een ruime keuze aan laadpalen.

In ons assortiment bieden wij laadpalen aan voor particulieren, bedrijven en gemeenten.
Een laadpaal is ingenieus en stelt u in staat om snel of langzaam uw voertuig op te laden afhankelijk van het type laadpaal en auto. Tevens is het mogelijk een laadunit als wandmodel aan te schaffen.

De contactdoos van een laadpaal is afhankelijk van het type auto dat u heeft. Er zijn 2 type contactdozen. Type 1 wordt voor Japanse en Amerikaanse voertuigen gebruikt en Type 2 voor Europese voertuigen.
Door unieke cloudsoftware in de laadunit kan de laadpaal online geüpdatet en aangepast worden. Voor het gebruiken van een laadpaal thuis, op het werk of bij openbare laadpalen in Nederland, heeft u een laadpas nodig om een laadsessie te starten, te beëindigen en af te rekenen.

Voor iedere elektrische auto of situatie is er een laadoplossing, Voskamp Duurzaam helpt u graag verder!

Wilt u echt duurzaam rijden?  Voorzie u zelf van zonnestroom doormiddel van zonnepanelen.
Voskamp Duurzaam adviseert u hier graag over.

Voskamp Groep. Samen sterk in maatwerk