Een uniek en compleet metselprofiel

Voskamp Aluminium heeft een innovatief aluminium Totaalsysteem ontwikkeld. Dit Voskamp Aluminium Totaalsysteem (VAT) is uitvoerig getest door enkele grote bouwbedrijven en is goedgekeurd door Aboma - Keboma. 

Ons Totaalsysteem is een benaming voor een productielijn, dat varieert van aluminium metselprofielen tot aan aluminium hangsteigers. Het systeem is geheel van aluminium en gaat vele malen langer mee. Daarnaast is het gebruiksvriendelijk vanwege het gewicht en verzagen  is niet meer mogelijk. De “spijkerklossen” zijn eenvoudig om te wisselen. Door middel van de kunststof koppelplaatjes is het optoppen heel gemakkelijk en snel.

Grote afbeelding

VAT is meer dan een metselprofiel

Het Totaalsysteem is een uitbreiding op het aluminium metselprofiel. Het geplaatste aluminium profiel wordt voorzien van randbeveiliging en loopbruggen. Hierdoor ontstaan veilige, vlakke loop- en werkvloeren. Deze kunnen eenvoudig eindeloos, gekoppeld worden middels bevestigingen.

 

De voordelen van VAT:

- Duurzaam en stabiel 
- Licht en makkelijk verplaatsbaar 
- Makkelijk uit te breiden 
- Veilig door randbeveiliging 
- Aboma, Kemoba gekeurd 
- Vlakke en doorlopende werkvloer
 

Grote afbeelding

Contact

Vind een vestiging in de buurt.

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Bekijk alle vestigingen

Aanmelden Voskamp nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!