woensdag 24 juni 2015

Voskamp Deurtechniek voorziet Trioliet Oldenzaal met een totaaloplossing.

Voskamp Deurtechniek heeft een mooi project afgerond bij Trioliet te Oldenzaal. Dit innovatieve familiebedrijf dat zich bezig houdt met de ontwikkeling, productie en verkoop van machines en systemen voor het voeren van rundvee op veebedrijven, heeft een uitbreiding gerealiseerd van de productielocatie te Oldenzaal. Voskamp Deurtechniek heeft al in een vroeg stadium mee mogen denken voor een juiste oplossing voor de industriële deursystemen.

In de uitbreiding zijn onze nieuwe innovatieve ISO Sprint deuren gemonteerd. Deze deuren hebben een isolatiewaarde van een normale overheaddeur en de snelheid van een snelroldeur. Hierdoor worden twee deursystemen gecombineerd in 1 deursysteem. Na wat kinderziektes in de opleverfase functioneren de ISO Sprintdeuren uitstekend.

De ISO Sprint deuren passen uitstekend in het ontwerp van het pand en zijn volledig opgenomen in gevelelementen, waardoor het een esthetisch geheel is geworden in de kleuren van Trioliet.

Naast de innovatieve ISO Sprintdeuren zijn ook nog twee snelroldeuren geleverd voor de doorgangen in de afscheiding tussen magazijn en productie. Door de grote verkeersstroom tussen magazijn en productie worden deze deuren veel gebruikt en zorgen ze voor een uitstekende afscheiding om verplaatsing van stof en tochtvorming te voorkomen.

Op het buitenterrein zijn twee slagbomen gemonteerd om de verkeersstromen in juiste banen te leiden. Deze slagbomen worden aangestuurd middels afstandsbedieningen en zorgen voor een juiste afscheiding van het terrein.

Heeft u ook interesse in deursystemen zoals deze zijn toegepast bij Trioliet? Twijfel niet, klik hier en neem direct contact met ons op voor een oriënterend gesprek of een vrijblijvende offerte. 

Voskamp Groep. Samen sterk in maatwerk