woensdag 6 mei 2015

Nog meer informatie op de website van Voskamp Deurtechniek!

Voskamp Deurtechniek heeft een update doorgevoerd op haar website. Door het toevoegen van productspecifieke documentatie aan elke productpagina krijgt u meer inzicht in de producten van ons.

Om het voor onze klanten overzichtelijker te maken is op elke pagina een download sectie te vinden. Onder deze sectie is meestal 1 button gepositioneerd. Via deze button kunnen de productspecifieke informatiebladen worden gedownload. 

In een enkel geval leidt een klik op de button naar het downloadcentrum, met hierin de juiste zoektermen al ingevuld. De productbladen moeten het voor u inzichtelijker maken wat voor producten Voskamp Deurtechniek levert en monteert. In de toekomst wordt het aanbod qua downloads aangevuld met technische informatie en zullen oude brochures worden vernieuwd. Mocht u vragen hebben aan de hand van deze brochures, neem dan gerust contact op met Voskamp Deurtechniek

smalle_strook.jpg


Ondertussen zijn onze websitebouwers alweer bezig met nieuwe ontwikkelingen. Wij zijn benieuwd naar uw mening aangaande verbeteringen voor onze website.

Welke informatie is voor u een toegevoegde waarde?
Technische informatie zoals productdetails en inbouwtekeningen
Referenties met foto's en filmpjes van elk product
Online mogelijkheid om deuren samen te stellen waarbij prijs berekend wordt

 

Voskamp Groep. Samen sterk in maatwerk