maandag 28 september 2015

Twinta kiest voor Voskamp Deurtechniek

Onlangs is er een overeenkomst gesloten tussen Twinta en Voskamp Deurtechniek. Voskamp Deurtechniek verzorgt vanaf heden het onderhoud aan alle schuif- en draaideurautomaten.

Twinta is een dochterorganisatie van Carintreggeland, een organisatie voor welzijn-, wonen- en zorg in Twente. Twinta verhuurt, beheert, onderhoudt en renoveert de gebouwen van Carintreggeland. Voor de particuliere huurders investeert Twinta in de bouw van appartementen. De huurders kunnen gebruik maken van zorg- en welzijnsdiensten van Carintreggeland.

Voskamp Deurtechniek verzorgt vanaf heden het onderhoud aan alle schuif- en draaideur automaten. Periodiek zullen de automaten worden onderhouden door de service monteurs van Voskamp Deurtechniek. Daarnaast zal Voskamp Deurtechniek ook de oplossing bieden bij storingen aan de schuif- en draaideurautomaten.

 Logo_Twinta.jpg         Logo voskamp.png             logo carint.png

 

Heeft u ook een storing of schade aan uw toegangsdeur? Of heeft uw installatie onderhoud nodig?  Neem gerust contact op met onze service afdeling voor deskundig advies voor onderhoud of herstel van uw toegangsinstallatie. 

Voskamp Groep. Samen sterk in maatwerk